Yaşam
  • 22.10.2021 09:59

Ünlü ABD'li oyuncu Alec Baldwin yönetmeni öldürdü

Çekimleri süren Rust isimli filmin setinde korkunç bir olay meydana geldi. Filmin yapımcısı da olan başrol oyuncusu Alec Baldwin'in kullandığı tabancadan çıkan mermiler filmin yönetmeni ile görüntü yönetmenine isabet etti. Görüntü yönetmeni can verdi. Yönetmen ise hastanede yaşam savaşı veriyor. Olay sırasında kameraların da kayıtta olduğu öğrenildi. İşte korkunç olayın detayları...

Alec Baldwin yanlışlıkla görüntü yönetmenini vurup öldürdü

Oscar'a aday gösterilen dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği “Rust” filminin çekimleri sırasında kurusıkı tabancayı ateşledi ancak silahtan çıkan mermiler hem görüntü yönetmeni hem filmin yönetmenine isabet etti.

Alec Baldwin, filmin görüntü yönetmenini vurup öldürmeden saatler önce, Perşembe günü erken saatlerde Rust setinde sahte kanla görülüyor.  Bu fotoğrafı Instagram'da "Ofiste yüz yüze görüşmek üzere. Vay canına… çok yorucu" başlığıyla paylaştı.  Santa Fe'deki Bonanza Creek Ranch film setindeki ölümcül olayın ardından çekimler durduruldu.

YÖNETMEN YARALI, GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ HAYATINI KAYBETTİ 

42 yaşındaki görüntü yönetmeni Hutchins'in hava yoluyla New Mexico Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

California, Venice Beach'te yaşayan Hutchins, Hollywood'un yükselen yıldızlarından biri olarak kabul edildi ve American Cinematographer tarafından 2019'da izlenmesi gereken görüntü yönetmenleri listesinde yer aldı.

48 yaşındaki filmin senaristi ve yönetmeni Joel Souza ise ambulansla Christus St. Vincent Bölge Tıp Merkezi'ne götürüldü ve burada tedavisi sürüyor. Durumunun ne kadar ciddi olduğuna dair henüz bir açıklama yok

Son dakika... Film çekiminde korkunç olay ABDli oyuncu Alec Baldwin yönetmeni öldürdü



İNCELEME BAŞLATILDI

 Yapılan ilk açıklamaya göre olayın kaza olduğu düşünülüyor ancak polis soruşturmanın devam ettiğini ve olayın tüm yönleriyle incelendiğini açıkladı. Olay yerinden gelen görüntülerde Film için set olarak kullanılan küçük bir kilisenin polis kordonuna alındığı görüldü.

Resim

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

63 yaşındaki Baldwin'in polis ofisinin önünde gözyaşlarına boğuldu ancak konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Baldwin'in sözcüsü ise olayın sette boş bir pervane tabancasının teklemesiyle ilgili bir kaza olduğunu söyledi.

Resim

Alec Baldwin'den açıklama geldi

ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin, film çekimleri sırasında kullandığı silahla istemeden sebep olduğu trajedi nedeniyle büyük "kalp kırıklığı" yaşadığını ifade etti.

Baldwin Twitter'dan yaptığı açıklamada, film setinde kuru sıkı silahı ateşlemesi sonucu Görüntü Yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne ve Yönetmen Joel Souza'nın yaralanmasına yol açması yüzünden derin üzüntü içinde olduğunu ve soruşturmayla ilgili kolluk kuvvetleriyle tam iş birliği yaptığını belirtti.

Kıdemli aktör, "Eş, anne ve çok takdir edilen meslektaşımız Halyna Hutchins'in hayatını alan trajik kazayla ilgili yaşadığım şok ve üzüntüyü ifade edecek hiçbir kelime yok." ifadesine yer verdi.

Film setinde korkunç ölüm Alec Baldwinden açıklama geldi

Baldwin, New Mexico eyaletinde "Rust "isimli film çekimleri sırasında kullandığı silahla 42 yaşındaki Görüntü Yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne neden olmuş, yaralanan 48 yaşındaki Yönetmen Joel Souza hastaneye kaldırılmıştı.

Dün yaşanan olay sonrası Baldwin'in sözcüsü, kurusıkı silahın ateş almasının bir kaza olduğunu söylemişti.

HOLLYWOODUN YÜKSELEN YILDIZIYDI

HOLLYWOOD'UN YÜKSELEN YILDIZIYDI

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de gazetecilik eğitimi alan 42 yaşındaki Hutchins, son yıllarda Hollywood'un yükselen yıldızları arasında gösteriliyordu.

Film setinde korkunç ölüm Alec Baldwinden açıklama geldi

Geçen yıl aksiyon filmi Archenemy'nin görüntü yönetmenliğini yapan Hutchins'in ölümü Hollywood'da şok etkisi yarattı.

Güncellenme Tarihi : 23.10.2021 01:38

İLGİLİ HABERLER