Ünlü aktörü beğenen karısını kıskanıp öldürdü

2 dk okuma
Ünlü aktörü beğenen karısını kıskanıp öldürdü

Hızlı Özet

Bollywood'un en sevilen oyuncularından biri olan ve pek çok filmde rol alan Hrithik Roshan'ın ismi bu kez korkunç bir olayla gündemde.






Bollywood'un en sevilen oyuncularından biri olan ve pek çok filmde rol alan Hrithik Roshan'ın ismi bu kez korkunç bir olayla gündemde.



Özellikle Hint asıllı kadınların büyük hayranlık beslediği ünlü oyuncu Hrithik Roshan'ın adı, tüm dünyada yankı bulan akılalmaz bir olaya yarıştı.







Cuma gecesi gerçekleşen korkunç olayda, 33 yaşındaki Dineshwar Budhidat adlı adam, önce Roshan'a hayranlık duyan karısını sonra da kendini öldürdü.





Hint asıllı adam, Hrithik Roshan'a hayran olan 27 yaşındaki karısı Donne Dojoy'u bıçaklayarak öldürdü. Ardından da kendini astı.





ABD'nin New York şehrinde yaşayan 33 yaşındaki Dineshwar Budhidat, eşi Donne Dojoy'u öldürdükten sonra eşinin kız kardeşine kısa mesaj atarak "Ablanı öldürdüm, evin anahtarı kapının önündeki saksının altında" dedi.





Aldığı mesaj sonrasında dehşete düşerek eve koşan Donne'nin kız kardeşi, ablasının kanlar içerisindeki bedeni ile karşılaştı. Sağlık ekiplerine ve güvenlik güçlerine haber veren çaresiz kadın, kardeşinin hayatını kaybettiğini öğrendi.





Eve gelen polis ekipleri, karısını katleden Dineshwar'ı aramaya başladı. Dineshwar'ın cesedi kısa süre sonra evin yakınlarındaki bir parkta, ağaca asılı bir halde bulundu.





Bollywood'un en yakışıklı aktörlerinden biri olarak görülen 45 yaşındaki Hrithik Roshan, bugüne kadar 40'a yakın sayıda filmde rol almış ve sayısız ödül kazanmıştı. 2000 yılında Sussanne Khan ile dünya evine giren aktör, 2014 yılında Khan'dan ayrılmıştı.





Dojoy'un kardeşi Fannita Barakat, ablasının daha önce de eşinden ayrılmayı düşündüğünü, ancak "ona son bir şans vermek için" evliliğini sürdürme kararı aldığını söyledi.







 



 



 




Bu haber 764 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ankara'da 66 milyon yıllık fosil bulundu
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

Ankara'da 66 milyon yıllık fosil bulundu

Geçen günlerde 4 bin yıllık Hitit kabında Sevgi Çiçeği'nin bilinen en eski tohum kalıntılarına Külhöyük'te ulaşıldığını ve bu kez Külhöyük'te Ankara'nın milyonlarca yıl öncesine uzanan doğal tarihine ışık tutulduğunu aktaran Ersoy, şunları kaydetti:

Habervitrini12938 Görüntüleme
Prof. Dr. Mustafa Karataş canlı yayında ölüm haberini aldı
Gündem

Prof. Dr. Mustafa Karataş canlı yayında ölüm haberini aldı

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan "Muhabbet Kapısı" programını sunan ilahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş, canlı yayın sırasında hayatının en zor anlarından birini yaşadı. Program devam ederken kardeşinin vefat haberini alan Karataş, acı haberi canlı yayında izleyicileriyle paylaştı.

Habervitrini11043 Görüntüleme
Arınç'ın nikahtaki sözlerine Külliye'den sert tepki var
Gündem

Arınç'ın nikahtaki sözlerine Külliye'den sert tepki var

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın, eski Başbakan ve feshedilen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun oğlu Mehmet Davutoğlu’nun nikah töreninde yaptığı konuşmanın yankıları sürüyor.

Habervitrini14396 Görüntüleme
FETÖ’cü 21 İhraç hakim ve savcı yargıdan kaçamayacak! İşte o isimler
Gündem

FETÖ’cü 21 İhraç hakim ve savcı yargıdan kaçamayacak! İşte o isimler

Ergenekon kumpası sürecinde yargı yetkisini FETÖ/PDY terör örgütünün amaçları doğrultusunda kullanarak kurgusal gözaltılar, usulsüz dinlemeler ve sahte delillerle yüzlerce kişiyi mağdur eden eski yargı mensupları için yargı yolu yeniden açıldı.

Habervitrini10919 Görüntüleme