Yaşam
  • 28.7.2022 22:58

Ünlü şarkıcı İlhan İrem öldü

Ünlü müzisyen İlhan İrem’den acı haber!

Bir süredir böbrek rahatsızlığı yaşayan ünlü şarkıcı İlhan İrem, diyaliz tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 67 yaşındaki İrem'in vefat haberini alan sevenleri göz yaşlarına boğuldu.

Böbrek rahatsızlığı nedeniyle 2016 yılında hastaneye kaldırılan İlhan İrem, diyaliz makinasına bağlanmıştı. Ünlü sanatçıdan acı haber geldi. Türk müziğinin efsane isimlerinden olan 67 yaşındaki İrem, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

İlhan İrem hayatını kaybetti

 İMAMOĞLU'NDAN TAZİYE MESAJI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından İlhan İrem için taziye mesajı yayımladı. İmamoğlu, "Sanatçı İlhan İrem'in vefat haberine çok üzüldüm. Tarzı ve besteleriyle hepimizin zihninde, anılarında çok güzel bir yer bıraktı. Sanatçımıza Allah'tan rahmet; yakınları, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

UNUTULMAZ ESERLER BIRAKTI

'Yazık Oldu Yarınlara', 'Boşver Arkadaş', 'Anlasana', 'İşte Hayat' , 'Konuşamıyorum', 'Olanlar Olmuş', 'Sürgün Gibi Masallarda', 'Ben Değilim' gibi pek çok ölümsüz esere imza atan İlhan İrem, 44 yıl boyunca bestelerini kendinden başkalarının seslendirmesine, filmlerde, reklamlarda kullanılmasına izin vermemişti. İlhan İrem, 2017 yılımda artık uygun koşullarda eserlerinin seslendirilebileceğini açıklamıştı.


 

Güncellenme Tarihi : 28.7.2022 23:28

İLGİLİ HABERLER