Yaşam
  • 3.12.2020 23:18

Ünlü şarkıcının son halini gören tanıyamadı

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını herkesin olduğu gibi ünlülerin de hayatını değiştirdi. Bazı ünlüler; artık saçlarını boyamadan, makyaj yapmadan, en sıradan giysileriyle görüntüleniyorlar. Bunun son örneğini ise usta müzisyen Ozzy Osbourne sergiledi.

'Karanlıklar Prensi' olarak tanınan Ozzy Osbourne, 72 yaşına girmesinden bir gün önce stüdyodan çıkarken objektiflere takıldı.

Ünlü müzisyen, tepeden tırnağa siyah giysilerini değiştirmemiş olsa da boyalı saçları, gözlükleri ve aksesuarları bu kez yoktu.

PARKİNSON TEŞHİSİ KONULDU

PARKİNSON TEŞHİSİ KONULDU

Geçen yıl Parkinson hastalığı teşhisi konulan Ozzy Osbourne, bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşuyordu. Bu konudaki en büyük destekçisi de eşi Sharon Osbourne.

Ozzy Osbourne, son olarak bu yıl ocak ayında eşi Sharon Osbourne ile 'Good Morning America' programında seyirci karşısına çıkmış ve hastalığını açıklamıştı.

Ünlü müzisyen, hastalığı nedeniyle şubat ayında başlayacağı 'No More Tours II' adlı turnesinin Kuzey Amerika ayağını iptal etmişti. İsviçre’ye tedavi için giden Osbourne, koronavirüs salgını başlayınca ülkesine geri dönmek zorunda kalmıştı.

BLACK SABBAHT GRUBUYLA TANINDI

BLACK SABBAHT GRUBUYLA TANINDI

3 Aralık 1948 yılında İngiltere'de dünyaya gelen Ozzy Osbourne, 1970'lerd heavy metal grubu Black Sabbaht'ın vokalisti olarak ünlendi.

Gruptan kovulduktan sonra solo kariyerine başladı. 11 stüdyo albümü yayınladı. İlk yedi albümü 2 milyonun üzerinde satınca adı, müzik tarihine yazıldı.

Emektar müzisyen, ilerleyen yaşına rağmen hala aktif olarak kariyerini sürdürüyor.

BASTONUYLA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

BASTONUYLA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Osbourne, geçtiğimiz aylarda da California eyaletinin Santa Barbara şehrinde elinde bastonla görüntülenmişti.

FOTOĞRAFLAR: BACKGRID USA

Güncellenme Tarihi : 4.12.2020 00:32

İLGİLİ HABERLER