Asayiş
  • 15.9.2021 20:59

Ünlü tostçu Mahmut trafik kazasında öldü

Tostçu Mahmut olarak bilinen Adanalı fenomen Anıl Kurt trafik kazasında öldü!

Tostçu Mahmut isimli dükkanında Müslüm Gürses şarkıları söyleyerek 'ütü tost' yapan Adanalı Fenomen Anıl Kurt geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. 'Tostçu Mahmut' isimli Instagram hesabı da Anıl Kurt'un ölümünü doğruladı. Anıl Kurt, 'Tostçu Mahmut'un bir şubesini de Beşiktaş'a açmak için hazırlık yapıyordu. Kurt, sosyal medyadan lüks aracı ile sık sık hız videoları da yayınlaması ile biliniyor.

Tostçu Mahmut olarak nam salan Adanalı Fenomen Anıl Kurt Ulukışla civarında meydana gelen trafik kazasında yaşama veda etti. 'Tostçu Mahmut' Beşiktaş'ta dükkan açma hazırlığı yapıyordu. 'Tostçu Mahmut' hesabından da ölüm haberi paylaşıldı. Anıl Kurt'un cenaze programı ise henüz belli olmadı.

'TOSTÇU MAHMUT' OLARAK BİLİNEN ANIL KURT HAYATINI KAYBETTİ

Adanalı fenomen 'Tostçu Mahmut' geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Anıl Kurt'un ölümü, 'Tostçu Mahmut' hesabından da doğrulandı.

'TOSTÇU MAHMUT' ÜTÜ YÖNTEMİ İLE YAPTIĞI LEZZETLİ TOSTLARLA ÜNLÜ OLMUŞTU

Anıl Kurt, 'Tostçu Mahmut' isimli ufak seyyar dükkanında ütü tekniği ile tost yaparken ün kazanmıştı. Sosyal medyada 263 bin takipçisi olan Kurt işlerini büyütmüştü.

BEŞİKTAŞ'TA DÜKKAN AÇACAKTI

Anıl Kurt'un işlerinin iyi gitmesi sonrası yeni bir dükkan açma hazırlığında olduğu belirtiliyordu. Kurt, 'Tostçu Mahmut'un bir şubesini de İstanbul'un gözde ilçesi Beşiktaş'a açmayı planladığı öğrenildi.

LÜKS ARACI İLE SIK SIK HIZ VİDEOSU ÇEKİYORDU

'Tostçu Mahmut' olarak fenomen olan Anıl Kurt, lüks bir BMW araç kullanıyordu. Kurt, aracı ile sık sık hız limitlerini zorluyor, bu anlarını da Instagram hesabından paylaşıyordu.

Güncellenme Tarihi : 17.9.2021 00:09

İLGİLİ HABERLER