Medya
  • 4.6.2019 22:22

Ünlüleri dikizleyen gazetecilerin teknesine sürat teknesi çarptı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahildeki ünlüleri görüntülemek isteyen Hürriyet muhabiri Cenker Tezel, TV 100 muhabiri Metehan Ekşi ve Habertürk muhabiri Onur Aydın’ı taşıyan tekneye bölgedeki Maçakızı Otel’in sürat motoru çarptı. Gazetecilerin bulunduğu Yörük Ağası isimli tekne batarken kaptanları ağır yaralandı.

Hürriyet muhabiri Cenker Tezel ile ilgili görsel sonucu

Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen binlerce kişi, Ege ve Akdeniz’deki turistik yerleri tercih etti. Sahil kesimindeki tatilcilerle ilgili haber çalışması yapmak üzere Bodrum’a giden Hürriyet Gazetesinden Cenker Tezel, Tv 100 Muhabiri Metehan Ekşi ve Habertürk Bloomberg Tv Muhabiri Onur Aydın, kiraladıkları tekne ile denize açıldı. Saat 16.30 sıralarında Cennet Koyu’nda haber çalışması yapan gazetecilerinin bulunduğu tekneye, yakında bulunan bir otele ait sürat motoru hızla çarptı. Çarpışma sırasında 3 gazeteci denize atlarken, kaptan Osman Demirkoz ise tekneden çıkamadı.

Ä°lgili resim

TUR TEKNELERİ YARALILARI LİMANA GÖTÜRDÜ

Gazetecilerin teknesine çarpan, sürat teknesi hızla bölgeden uzaklaşırken, denize düşen 3 kişi ile olayda büyük hasar gören balıkçı teknesinde yaralanan kaptan Demirkoz, çevredeki bir tur teknesi tarafından Gündoğan Limanı’na götürüldü. Ayağından yaralanan tekne kaptanı ambulansla özel hastaneye kaldırıldı. Ayağından yaralanan ve çok kan kaybettiği öğrenilen kaptan Osman Demirkoz hemen ameliyata alındı. Hürriyet Gazetesinden Cenker Tezel, Tv 100 Muhabiri Metehan Ekşi ve Habertürk Blomberg Tv Muhabiri Onur Aydın, olayı küçük sıyrıklarla atlattı.

Ölümden dönen gazeteciler, daha sonra Yalıkavak Marina’da bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığı’na giderek, Maça Kızı Oteli’ne ait tekneyi kullanan kişiden şikayetçi oldu.

Güncellenme Tarihi : 4.6.2019 22:35

İLGİLİ HABERLER