Medya
  • 15.10.2020 23:50

Uyanış Büyük Selçuklu oyuncusu Ekin Koç çekimlerde kılıç darbesi aldı ve hastaneye kaldırıldı

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde korku dolu anlar! Kılıç darbesi alan ünlü oyuncu, hastaneye kaldırıldı

Pazartesi akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin şimdiye kadar yayınlanan 3 bölümü öyle etkileyiciydi ki, izleyiciler adeta mest oldu.

Ekin Koç as Sultan Ahmet Sancar from... - We Love Turkish Actors | Facebook

Etkileyici savaş sahneleri, yakın dövüşler, Selçuklu mimarisinin ile tasarlanan dekorları, kostümleri ve aksesuarları ile büyük övgü alan dizinin setinde bir talihsizlik yaşandı.

TRT 1 on Twitter: "Kılıcın parlattığı, kalemin aydınlattığı bir çağın  öyküsü #UyanışBüyükSelçuklu, yeni bölümleriyle her pazartesi 20.00'de TRT  1'de! @UyanisSelcuklu… https://t.co/Jg8a8paFJh"

HASTANEYE KALDIRILDI! Dizinin başından bu yana en öne çıkan isim kuşkusuz Ahmet Sancar karakteri ile Ekin Koç oldu. Tv100’ün haberine göre kılıç darbesi nedeniyle parmağı kırılan ünlü oyuncu, hastaneye kaldırıldı.Yaşanan bu talihsiz olay sonrası tedavisi tamamlanan Ekin Koç’un iki gün boyunca sahneleri ertelendi. Koç’un aksiyon sahnelerinde dublör kullanması konusu da gündeme geldi.

Reytinglere ambargo koyan dizinin kadrosunda Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Leyla Lydia Tuğutlu, Mehmet Özgür, Gürkan Uygun, Sevda Erginci, Hatice Şendil gibi oyuncular yer alıyor.

 

Güncellenme Tarihi : 16.10.2020 21:27

İLGİLİ HABERLER