Asayiş
  • 8.10.2019 21:01

Vapurdaki iğrenç sapık bakın nerede yakalandı

Kadıköy-Karaköy vapurunda tacize uğrayan ve bu görüntüleri kaydederek paylaşan 23 yaşındaki hukukçu Z. M.nin ardından başka bir mağdur S.Y. (23) de şikayetçi oldu

Karaköy-Kadıköy vapurundaki taciz olayının ikinci bir mağduru daha olduğu ortaya çıktı. 23 yaşındaki Peyzaj Mimarlığı öğrencisi S. Y. de zanlıdan şikayetçi oldu. Y. Hürriyet’e şunları anlattı:

“Karaköy’den Kadıköy’e geçiyorduk. Tacizci birkaç dakika sonra geldi oturdu. Camdan dışarı bakıyordum. Z. Hanım’ın ‘Sen ne yapıyorsun’ şeklindeki sözünü duyunca durumu fark ettim. Öylece ne yaptığını gördüm. Kaptanın yanına çıktık. Polise haber verdik. Vapurdan herkes inerken birisi tuvalette bizim verdiğimiz eşkale uyan birini gördüğünü söyledi. Orada ceketini bulduk. Sonra karakola gittik, şikayetçi olduk. Akşam saatlerinde gidip teşhis edeceğim. Bu adama karşı koruma da talep ediyoruz. ”

Son dakika: Vapurdaki iğrenç olayın ardından o zanlı gözaltına alındı!

Kadıköy - Karaköy vapurunda hukukçu Zeliha Milli’yi taciz eden 31 yaşındaki Rıza E. Kadıköy Emniyet Müdürlüğü ve Çayırova ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde yakalandı.

Kadıköy - Karaköy vapurunda yaşanan iğrenç olayda yeni bir gelişme yaşandı. Hukukçu Zeliha Milli’yi vapurda taciz eden 31 yaşındaki Rıza E. Kadıköy Emniyet Müdürlüğü ve Çayırova ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Vapurdaki yaşadığı skandal anları cep telefonu ile görüntüleyen mağdur Zeliha Milli’nin teşhis için emniyete çağrıldığı öğrenilirken Rıza E.'nin daha önce de benzer bir suçtan kaydı olduğu belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 8.10.2019 21:04

İLGİLİ HABERLER