Spor
  • 28.1.2020 14:06

Yanal takımını uyardı!.. Başakşehir'i unutun

Ersun Yanal'dan uyarı: "Başakşehir'i unutun, Trabzon'a bakın"

Fenerbahçe Teknik Direktörü, “İkinci yarıya 2’de 2 ile başlamak önemliydi. Şimdi Başakşehir maçını unutup Trabzon’a odaklanalım” dedi.

Sarı lacivertliler, 1 Şubat’ta deplasmanda oynanacak maçı da kazanarak zirve yolunda kritik bir virajı daha kayıpsız atlatmanın hesaplarını yapıyor. Futbolcularıyla bir konuşma gerçekleştiren teknik direktör Ersun Yanal, kritik mücadeleye dair futbolcularına uyarılarda bulundu. “İstediğimiz gibi ilk iki maçı da kazandık. Başakşehir karşısında iyi bir futbolla, sonuna kadar oyunda kalarak galibiyet almak güzel. Hepinize teşekkür ediyorum, sizinle gurur duyuyorum” diyen Yanal, “Şimdi o mücadeleyi bırakıp Trabzonspor’a odaklanalım” ifadelerini kullandı.

 TURNİKE AÇIKLAMASI

F.Bahçe Kulübü, Başakşehir maçında turnikeler nedeniyle yaşanan sorunla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, girişlerde taraftarların mağdur olmasına sebebiyet veren bu durumun kulüpten ve stat görevlisinden bağımsız meydana geldiği vurgulanırken, “Maç günlerinde turnike ve kameralar TFF’nin yetkisindedir” denildi.

Güncellenme Tarihi : 28.1.2020 14:07

İLGİLİ HABERLER