Spor
  • 13.8.2019 15:06

Yanal'ın çok istediği 4 isim de Fenerbahçe'yi geri çevirdi

Ardı ardına gelen olumsuz haberler Ersun Yanal'ı yıktı..Fenerbahçe'ye transfer şoku! Başkan resmen açıkladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, stoper ve orta saha takviyeleri bekleniyor. 6 numara pozisyonu için Gustavo başta olmak üzere birçok isimle temas kuran sarı-lacivertliler istediği cevapları alamayınca rota değiştirmişti. Ersun Yanal'ın ısrarla istediği isme yönelen Fenerbahçe'nin teklifi resmen reddedildi.
Fenerbahçe yönetimi orta saha için uluslararası piyasada aradığını bulamadı.

Fejsa ile başlayan, Gustavo ve M'Vila ile devam eden arayışlarda son olarak Morgan Schneiderlin liste başı oldu. Ancak Everton, rotasyonunda kullanılacağından Fransız oyuncunun takımda kalmasına karar verdi.

Kanarya, bu gelişmelerin ardından orta alan konusunda yeniden iç piyasaya yöneldi.

9 MİLYON EURO İSTİYORLAR

Sarı-lacivertliler, Başakşehir'in orta sahasında etkili performanslar gösteren Mahmut Tekdemir ve İrfan Can Kahveci konusunda girişim yapma kararı almıştı. Başakşehir iki oyuncu için toplam 9 milyon Euro fiyat belirlerken, Fenerbahçe 7 milyon Euro teklif ettiği konuşuluyordu.

Öte yandan sarı-lacivertliler Bernard Mensah için Kayseri'ye 3 milyon Euro kiralama, 3 milyon Euro gelecek sezon zorunlu satın alma olmak üzere toplam 6 milyon Euro teklif yaptı.

Ancak bu teklif kayserispor tarafından kabul edilmedi.

BAŞAKŞEHİR'DEN FENERBAHÇE'YE RET!

Medipol Başakşehir'de başkan Göksel Gümüşdağ, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Gümüşdağ Mahmut ve İrfan konusunda Fenerbahçe'nin yaptığı teklifi doğrulayarak şöyle konuştu; "Mahmut Tekdemir için Fenerbahçe teklif yaptı, biz reddettik. Hala aynı fikirdeyiz. İrfan ve Visca da sezon sonuna kadar takımda kalacak.

Volkan Babacan takımımızda devam ediyor, kendisiyle ilgili de bir gelişme yok."

.

Güncellenme Tarihi : 13.8.2019 15:11

İLGİLİ HABERLER