Asayiş
  • 23.7.2015 12:50

Yaşlı kadına kapkaç şoku kamerada

Yaşlı kadına kapkaç şoku - Tıkla İzle

Olay, sabah saatlerinde Beyoğlu’na bağlı Piri Paşa Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Meliha Batan isimli yaşlı kadın, hastaneye gitmek üzere evinden çıktı. Havanın sıcak olmasından etkilenen kadın bir araca yaslanarak dinlenmek istedi. Elinde cüzdan olan kadının sıcaktan etkilendiğini fark eden kapkaççı, yaşlı kadının elinden cüzdanını alarak olay yerinden hızlıca uzaklaştı. Olay yerine gelen polis ekipleri yaşlı kadını evine getirerek sakinleştirdi. Olayı duyan mahalle sakinleri de yaşlı kadını ziyaret etti. Bir mahalle sakininin yaşlı kadının kocasını ve oğlunu arayarak olayı anlattı. Yaşlı kadının kocası ve oğlu gelerek mahalle sakinlerinden bilgi aldı. Ardından çalınan cüzdanının bir inşaatta bulunması üzerine yaşlı kadın kocası ve oğlu tarafından polis merkezine götürüldü.

Yaşadığı kapkaç olayını anlatan Meliha Batan, “Muhtarlığın orada cüzdanımı elimden alıp gitti. Cüzdanımda 400 dolarım ve 60 TL param vardı. Yüzünü görmedim. Arkasından gördüm. Bir kişiydi. Cüzdan çantamda değil, elimdeydi. Benim yere çalacaktı. Az daha düşecektim, ama arabaya yaslandım. Cüzdanımı alıp beni arabaya itikledi” şeklinde konuştu.

KAPKAÇÇI KAMERADA
Yaşlı kadının elindeki cüzdanı alıp kaçan kapkaççı güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde, kapkaçı olayın ardından koşmaya başlıyor. Yaşlı kadının ise yaşadığı olayın şokuna girdiği görülüyor.

MURAT HOROZ-TUGAY SADAY

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:14

İLGİLİ HABERLER