Medya
  • 20.11.2019 22:00

Yazar Ahmet Takan saldırıya uğradı

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan saldırıya uğradı.

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan evinin önünde saldırıya uğradı. Saldırı haberini, Türktime yazarı Talat Atilla sosyal medya hesabından duyurdu.

Takan'a 1 kişinin saldırdığı öğrenilirken, Korkusuz yazarı, 29 Mayıs Hastanesi'nde tedavi edildi. Takan tedavisinin ardından polise olayla ilgili ifade verdi.

“YILLARDIR TEHDİT ALIYORDUM”

Hastanede ilk tedavisinin ardından olayı anlatan Takan, “Uzun süredir hatta yıllardır tehdit alıyordum. Ancak bu tehditler şimdiye kadar fiili bir saldırıya dönüşmemişti. Beyzbol sopalı saldırgan aniden üzerine geldi, fark edip geriye doğru hamle yaptım, sopa çantama, sırtıma ve belime geldi. Gazeteci olarak doğru bildiklerimi yazmaya devam edeceğim” dedi.

Ahmet Takan, “Devlet Bahçeli, Aralık ayı sonunda Genel Başkanlığı bırakacak, aktif siyaseti terk edecek. MHP’nin başına yeni bir isim gelecek” diye yazmış, MHP’den bu satırlara çok sert yanıt gelmişti. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Ahmet Takan için, "Kiralık kalemini bu sefer, MHP’de Genel Başkan değişikliği hevesine düşenlerin ekmeğine yağ sürmek amacıyla kullanmaktadır. Ahmet Takan gibileri takacak kimse de yoktur" ifadelerini kullanmıştı.

Saldırıya ilişkin Talat Atilla’nın tweeti şöyle:

Daha önce de İYİ Parti'ye yakınlığyla bilinen Yeniçağ gazetesi Yavuz Selim Demirağ ve Odatv yazarı Sahabattin Önkibar saldırıya uğramıştı.

Odatv.com

Güncellenme Tarihi : 20.11.2019 23:10

İLGİLİ HABERLER