Gündem
  • 4.12.2020 15:58

Yemek Sepeti'nde Koronavirüs çıktı

Simge Sütşurup'a şok! Yemek sipariş etti koronavirüs geldi

Son dakika haberi Yemek Sepeti uygulamasından sipariş verdi kapısına koronavirüs geldi. Sosyetik güzel Simge Sütşurup'un yaşadıkları "bu kadarına pes" dedirtirken yaşadığı olay savcılığa intikal etti! Edinilen bilgiye göre sosyetik güzel Simge Sütşurup uygulama üzerinden verdiği sipariş sonrasında evine yemek gelmesini beklerken bir kurye skandalı ortaya çıktı. Yemeği getiren kişinin hasta olduğunu öğrenen Sütşurup ikinci şoku koronavirüs test sonucunu öğrendiğinde yaşadı. İşte ünlü ismin başına gelenler ve son dakika haberinin detayları

Sosyetenin genç isimlerinden Simge Sütşurup, testi pozitif bir koronavirüs hastası olmasına kendisine sipariş getiren yemek kuryesini ve onu kapısına gönderen gönderen şirketi "İnsan sağlığını tehlikeye atıyorlar" diyerek savcılığa şikayet etti. Ünlü ismin yaşadıkları ise duyanları şoke etti ve koronavirüs tehlikesinin beklenmedik bir zamanda her an kapımızdan içeri girebileceğini ortaya koydu. İşte sosyetik güzel Simge Sütşurup'un yaşadığı akılalmaz olay...

YEMEK SEPETİ UYGULAMASINDAN SİPARİŞ VERDİ KAPISINA KORONAVİRÜS GELDİ

Haberin her satırı skandal olan ayrıntılarına göre sosyete güzeli Simge Sütşurup, Yemek Sepeti isimli uygulamadan sipariş verdi. Ancak Sütşurup evinde gelecek olan yemeğini beklerken bina girişinden bir haber geldi. Paket getirenlere yapılan HES kodu sorgulaması sırasında yemeği getiren kuryenin koronavirüs testinin pozitif olduğu ortaya çıktı.

SKANDALI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Sütşurup, skandalı öğrenince sosyal medyadan duruma tepki gösterip "Maalesef bu tedbirsizlikle koronavirüs son sürat yayılır!" dedi. Güvenlikten aldığı bilgi ile yaşadığı şoku atlattıktan sonra sosyal medyadan skandalı duyuran Sütşurup koronavirüslü kuryeye ilişkin tüm detayları paylaştı.

"Bana teslim etmek üzere adresime gelen 'kendi bünyelerinde çalıştırdıkları' kuryelerin oturduğum binanın hes kodu zorunlu kontrolü sayesinde koronavirüs testinin pozitif olması üzerine geri gönderildiğini öğrenmiş bulunuyorum. Maalesef bu tedbirsizliklerle Türkiye'de bu virüsün son sürat yayılması çok da şaşırtıcı değil. Bu bir suçtur ve gereken yapılacaktır. Ama umursayan birileri olacak mı göreceğiz. Siz de bu konuda lütfen kayıtsız kalmayın. Sağlıklı günler"

SORUŞTURMA AÇILDI

Sürşurup, olayın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Sütşurup, kuryenin Covid-19 virüsü taşımasına rağmen restoran görevlileri tarafından çalıştırılmaya devam edildiğini söyleyerek suç işlendiğini belirtti. Savcılık bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırılık suçundan soruşturma başlattı.

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNE UYMAMANIN CEZASI VAR

Koronavirüs tedbirlerine uymamanın birçok farklı kalemde cezası var. İçişleri Bakanlığı'nın son dakika genelgesinde yayınlanan maddelere göre tedbir ihlalleri Türk Ceza Kanununun 206' ncı maddesi kapsamında üç aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılıyor.

SABAH GAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 4.12.2020 16:08

İLGİLİ HABERLER