Sağlık
  • 11.2.2020 18:36

Yenilikçi Evde Bakım

İzmir merkezli olarak Doç. Dr. Cumhur Taş ile Uzm. Dr. Zeynep Taş'ın birlikte kurdukları Bilinçli Tercih Evde Bakım Danışmanlığı şirketi, alanlarında uzman olan kadrosu tarafından sunulan birinci sınıf kaliteye sahip profesyonel hizmetleri ile alanında öne çıkıyor. Tamamıyla nitelikli hizmeti odak alarak faaliyetlerini sürdüren şirket üzerinden İzmir yaşlı bakıcı hizmetini alabiliyor, yaşlı ve hasta bakımı konusunda eğitimli, onları dinleyen, anlayabilen ve ihtiyaçlarını gerektiği şekilde karşılayabilen bakıcılardan faydalanabiliyorsunuz. Bu bakım hizmetleri kapsamında, sağlık durumunun korunmasından takibine, günlük bakım işlerine dek hizmetler noksansız sunuluyor.

Verilen Hizmetler

Bilinçli Tercih Evde Bakım Danışmanlığının, profesyonel bir yaklaşım ile sunduğu hizmetleri arasında ise;

İzmir yatılı bakıcı hizmeti

Evde bakım hizmeti

İzmir hasta bakıcı

Engelli bakıcı

Tam ya da yarı zamanlı bebek bakıcı

Palyatif bakım

İzmir çocuk bakıcı

Yaşlı bakıcı

Gibi çok geniş bir destek alanı bulunuyor. Deneyimli ve işlerinde uzman olan bakıcılar sayesinde hem sevdiklerinizin hem de sizin yaşam kaliteniz artarken, aklınız evde kalmadan sevdiklerinizi emin ellere teslim edebiliyorsunuz.

Eğitimli Bakıcılar İle Hizmet

Şirket, yerli ya da yabancı bakıcı tercihlerini karşılayarak, hizmet verdikleri konularda eğitimleri bulunan bakıcılar ile İzmir çocuk bakıcı tarzı hizmetleri olması gerektiği gibi ve noksansız olarak veriyor. Bu bakım hizmetleri ile beraber Bilinçli Tercih üzerinden ayrıca ev işlerine yardım sağlayacak personel, engelli ya da yaşlılar için transfer, evde kuaför tarzı hizmetleri de güvenilir bir şekilde alabiliyorsunuz.

Eğitim Hizmetleri

Şirket ayrıca, birlikte çalışmaktan memnun olduğunuz ve istihdam ettiğiniz bakıcı personellerinin tam donanımlı olabilmesi için de bakıcı temini yanında eğitim hizmetlerini de veriyor. Bu kapsamda zaten çalışanınız olan ve kendisinden memnun olduğunuz bakıcınızın evde bakım konusunda, temel sağlık hizmetlerinde, acil ve ilk yardım tarzı konularda eğitim almasını sağlayabiliyorsunuz. Verilen bu alanlardaki eğitimler sonrası donanımları artan çalışanlarınızın hizmet kalitesi de yükselmiş oluyor.

Güvenilir Hizmet

İzmir evde bakim alanında profesyonel olan ve tam donanımlı hizmet sunan şirket, bakıcı ve çalışan seçimlerinde son derece hassas davranıyor. Bu bağlamda bir ilk olarak Bilinçli Tercih Bakım Danışmanlık, gerek bebek, gerek çocuk, gerek yaşlı bakıcı, gerekse de hemşire adayları seçiminde iki aşamalı değerlendirme yapıyor.

Bu adayların rutin İK değerlendirmeleri ile beraber aynı zamanda psikolojik değerlendirme testlerini de rutin olarak uyguluyor. Bu şekilde son derece güvenilir çalışanlar ile profesyonel danışmanlık sunan firma, ayrıca resmi onaylı bir danışmanlık şirketi olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Bakıcı ya da hemşire seçimlerinde ise son söz daima sizde oluyor. Bu kapsamda şirket tarafından ihtiyaçlarınız gözetilerek ve istekleriniz doğrultusunda yönlendirilen bakıcılar arasından arzu ettiğiniz seçimi siz yapıyor ve böylece güvenilir bir bakım hizmetine erişebiliyorsunuz.

Güncellenme Tarihi : 11.2.2020 18:37

İLGİLİ HABERLER