Yaşam
  • 16.11.2020 11:04

Yıldız Tilbe Şeyh Sait'i de Seyit Rıza'yı da seviyorum deyince

Yıldız Tilbe, Seyit Rıza ve Şeyh Said'in fotoğraflarını paylaşarak rahmet diledi. Bazı sosyal medya kullanıcıları tepki ve hakarette bulununca Tilbe "Seviyorum Seyit Rıza'yı ve Şeyh Said'i. Size mi soracağım" diye yanıt verdi.Şarkıcı Yıldız Tilbe, Seyit Rıza'nın idam edilişinin yıldönümü nedeniyle sosyal medya hesabından Seyit Rıza ve Şeyh Said fotoğraflarını paylaşarak "Allahın Rahmeti üzerinize olsun" yazdı. Tilbe, tepki gösteren sosyal medya kullanıcılarını, "Seviyorum Seyit Rıza'yı ve Şeyh Said'i ve birçok evliyayı. Size mi sorucam. Siz de kimi istiyorsanız onu sevin" ifadelerini kullanarak yanıt verdi. 

Kendisine küfür edenlere de sitem eden Yıldız Tilbe, 'Ben sizi takip etmiyorum sizde beni etmeyin. Okumayın dinlemeyin sevmeyin istemiyorum' dedi.

Yaptığı paylaşıma tepkiler gelmeye devam ederken, Yıldız Tilbe de tweet atmaya devam etti: 'Düşüncelerimden asın beni de, ya da hislerimden, inançlarımdan da asabilirsiniz veya sevme biçimimden ya'

Ardından ise 'Ben de size küstüm ve kırıldım. Konuşmuyorum. Hoşçakalın Elveda' diyen Yıldız Tilbe, Tweetlerinin de nasıl yorumlara kapatabileceğini yazdı.

'Siz sevmeyebilirsiniz benim sevdiklerimi öyle bir talebim yok' diyen Yıldız Tilbe, 'Peygamberimizi de severim Seyit Rıza'yı da Seyh Said'i de, Adnan Menderesi de severim Saidi Nursi'yi de, Atatürk'ü de severim Deniz Gezmiş'i de, Hasan Tahsin'i de severim Sütçü İmamı da, doğuyu da batıyı da severim, napayım şimdi hangisinden vazgeçeyim' dedi.

En sonunda ise 'Sağolun' diyerek tweet atmayı bıraktı Yıldız Tilbe.En sonunda ise 'Sağolun' diyerek tweet atmayı bıraktı Yıldız Tilbe.

 

AHMET HAKAN ŞÖYLE YAZDI

YILDIZ TİLBE ORTALIĞI ALLAK BULLAK ETTİ

YILDIZ Tilbe, Şeyh Said ve Seyit Rıza fotoğrafları paylaşıp “İkisini de seviyorum, var mı diyeceğiniz” yazınca...

Ortalık fena karıştı.

Yeni gündem: Reform

Hatta ve hatta...

Türkiye’nin iki büyük ittifakından minik de olsa bir çatırdama sesi geldi.

Şöyle ki:

- ‘Millet ittifakı’nın ulusalcı tarafı ağır basan kanadı, Yıldız Tilbe’ye cephe alırken... ‘Millet ittifakı’nda resmi olarak yer almayıp fiili olarak yer alan HDP’liler, Yıldız Tilbe’nin yanında saf tuttular.

- ‘Cumhur ittifakı’nın AK Parti kanadının bazı uçlarından Yıldız Tilbe’ye acayip bir destek gelirken... İttifakın milliyetçi kesimleri, Yıldız Tilbe’ye ayar üstüne ayar vermeye çalıştılar.

İlahi Yıldız Tilbe!

Resmen yıktın perdeyi eyledin viran yahu.

Güncellenme Tarihi : 16.11.2020 11:15

İLGİLİ HABERLER