Medya
  • 10.10.2019 07:43

Yılmaz Özdil özüne döndü! Skandal harekat yazısı!

Tam ‘milli gazeteci’ olacaktı, özüne döndü! ‘Bidon Kafa’dan skandal harekat yazısı!

Barış Pınarı Harekatı öncesi ABD Başkanı Donald Trump’ın Türkiye’yi tehdit etmesiyle birlikte milli mesajlar yayınlayan Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, bugünkü yazısında özüne döndü. Memleket muhalifi Özdil, harekatın amacının “DEAŞ’lı teröristleri Türkiye’ye getirip ABD’nin yükünü hafifletmek” olduğunu iddia etti.

Türkiye, sınırındaki terör koridorunu engellemek ve güvenli bölge oluşturmak maksadıyla, Suriye’deki terör gruplarına yönelik Barış Planı Harekatı’nı başlattı. Harekatın başlamasına günler kala, ABD Başkanı Donald Trump Twitter hesabından paylaştığı mesajla Türkiye’yi tehdit etti. Sözcü’nün bozuk ağızlı kalemşörü Yılmaz Özdil, ABD’nin skandal tehdidinin ardından Türkiye’nin yanında yer alan bir mesaj paylaştı. “Başka Türkiye yok... Dik dur, eğilme, yanındayız. Ecevit gibi dirayetli ol, canımı ye.” ifadesini kullanan Özdil, ilk kez milli duruş sergileyerek ezber bozmuştu.

Özüne döndü!

Özdil, AK Parti iktidarı döneminde terör örgütü DEAŞ’a destek verildiğini, teröristlerin serbest bırakıldığnı iddia etti. ABD’nin DEAŞ’lıları hapsetmek için para harcamak istemediğini, Türk askerinin masraflarının daha ucuz olduğunu ve bu yüzde teröristleri Türkiye’nin alacağını ima eden Özdil, özüne dönerek harekatın amacını saptırdı!..

“Amerikan askerleriyle IŞİD'e gardiyanlık yapmak, pahalı geliyor. Biz ucuzuz.” diyen Özdil, “Terörle mücadele için elbette devletimizin yanındayız ama… Gayet açık görülüyor ki, Pkk için gitmiyoruz. Amerikan vatandaşlarının vergi yükünü hafifletmek için gidiyoruz.” ifadelerini kullandı.

 yeniakit.com.tr 

Güncellenme Tarihi : 10.10.2019 09:46

İLGİLİ HABERLER