Gündem
  • 27.1.2020 11:53

Yok yok!.. Elazığlılara küfreden Sevan Nişanyan bakın hangi suçlardan aranıyor

Nefret kusmuştu, soruşturma açıldı

Elazığ'da meydana gelen 6,8'lik depremin ardından bölge halkı hakkında nefret kusan söylemlerde bulunan Sevan Nişanyan hakkında soruşturma başlatıldı.

Tüm Türkiye depremden sonra tek yürek oldu. Vatandaşlar deprem bölgesine akın akın yardım malzemeleri gönderiyor. Ancak bazıları, depremin ardından çirkin ifadelerle sosyal medyadan provokasyona imza atıyor. Onlardan biri de Yazar Sevan Nişanyan.

Elazığlılara hakaret eden ve iğrenç ifadeler kullanan Nişanyan hakkında soruşturma başlatıldı.

Ayrıca Nişanya bu suçlamalardan da aranıyor

Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini Ve Devletin Yargı Organlarını Alenen Aşağılama, Örgütün Veya Amacının Propagandasını Yapma, Orman Alanlarının İşgali Ormandan Faydalanma Ve Orman İçinde Yerleşilmesi, Hükümlü Veya Tutuklunun Kaçması, Mühür Bozma, 2863 Sayılı Yasaya Muhalefet, Basit Yaralama, Hakkı Olmayan Yere Tecavüz Etme, Dikili Ağaç, Fidan Veya Boğ Çubuğuna Zarar Verme suçlarından aranıyor ve firari...

Nişanyan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Elazığ Tr'nin en bağnaz, en cahil, en paranoyak, cinsel saplantılı, maddi ve manevi tecavüz kültürü gelişkin kentidir.

Gasp edilmiş emlak üzerine kuruludur, inkar edilmiş kimliklerden örülü bir hapishanedir. İdolü Mehmet Ağar'dır. Çocuklara yazık tabii, onlar suçsuz" ifadelerini kullanmıştı.

Güncellenme Tarihi : 27.1.2020 12:00

İLGİLİ HABERLER