Spor
  • 6.5.2024 22:59

F.Bahçeli futbolcular pes etti.. Şampiyonluğu kaybettik

Fenerbahçe, Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor deplasmanında 2 puan bıraktı. Şampiyonluk yolunda lider Galatasaray'la 6 puanlık farkla son 3 haftaya girecek olan Sarı-Lacivertliler'de yıldız oyuncular da maç sonunda üzgündü. Szymanski, Tadic ve Serdar Dursun'dan bırakılan 2 puan sonrası açıklamalar geldi. Flaş röportajda, 'Artık şampiyonluk çok zor' ifadeleri kullanıldı.

 TEK HEDEF GALİBİYETTİ

Süper Lig'in 35. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanına konuk oldu. Sarı-Lacivertliler mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçtan istediğini alamadı.

6 PUAN GERİDE KALDI

90 dakikada gol sesi çıkmayan karşılaşma 0-0 sona erdi ve Kanarya, lider Galatasaray'ın kazandığı haftada 2 puan bıraktığı için son 3 haftaya 6 puan geride girecek.

 SZYMANSKİ ELEŞTİRİLİYORDU

Maçın ardından da Fenerbahçeli yıldızlar açıklamalarda bulundu. Son haftalarda düşen performansıyla eleştirilen Szymanski fırsat teptiklerini söyledi.

 'SÖYLENECEK BİR ŞEY BULAMIYORUM'

Polonyalı yıldız, "Maalesef puan kaybı yaşadık. Başka söylenecek bir şey bulamıyorum. Yarattığımız şanslar vardı, gollerle değerlendirebilirdik. Ancak ne yazık ki maç 0-0 bitti" dedi.

 'YAKIŞMADI BİZE'

İkinci yarıda İsmail Kartal'ın gol umudu olarak oyuna giren Serdar Dursun da, "Hayal kırıklığı yani... Yakışmadı bize. Buraya mutlak 3 puan parolasıyla gelmiştik. Tek düşüncemiz galibiyetti. İlk yarı çok yavaş oynadık. Konyaspor agresif oynadı. Çok net pozisyonlarımız vardı, birini atsaydık, 3-4 olabilirdi. Konyaspor sadece kapandı, çoğu zaman başarılı oldu. Bizim net pozisyonlarımız vardı, birini atmalıydık" ifadelerini kullandı.

TADİC'TEN KISA VE NET AÇIKLAMA

Fenerbahçe'nin sezon başındaki sansasyonel transferlerinden biri olan, tecrübesi ve yetenekleriyle Sarı-Lacivertli camianın şampiyonluk ümitlerini artıran Dusan Tadic ise kısa ancak net konuştu.

 'MAÇ ÖNCESİNDE DE BİZİM ELİMİZDE DEĞİLDİ'

Sırp futbolcu, "Artık şampiyonluk çok zor ki bu maçın öncesinde de bizim elimizde değildi" yorumunu yaptı.

Güncellenme Tarihi : 6.5.2024 23:06

İLGİLİ HABERLER