Spor
  • 16.8.2024 10:11

17 penaltılı maça Tete damga vurdu

Avrupa Ligi'nde çılgın rövanş! Arao ve Bakasetas, 17 penaltı sonra yıkıldı

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçın normal süresinde Panathinaikos'a 1-0 yenilen Ajax, penaltılarda rakibine 13-12 üstünlük kurdu ve adını üst tura yazdırdı.

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Farioli'nin çalıştırdığı Ajax ile Panathinaikos, Johan Cruyff Arena'da karşılaştı.

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Ajax ile Panathinaikos karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçın 90. dakikasında Galatasaray'dan Yunan temsilcisine transfer olan Tete, ilk golünü kaydetti. Fakat yıldız oyuncunun attığı gol takımına yetmedi.

Ajax ile Panathinaikos, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında kozlarını paylaştı. Johan Cruiff Arena'da oynanan maçın 90. dakikasında Galatasaray'dan ayrılan ve Yunan temsilcisine transfer olan Tete, yeni takımında golle tanıştı.

Galatasaraydan ayrılan Tete, ilk golünü Avrupada attı 13-12’lik çılgın sonuç

İLK MAÇI AJAX KAZANDI

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Hollanda temsilcisi Ajax, Yunanistan’ın güçlü ekiplerinden Panathinaikos’u deplasmanda 1-0 mağlup etti.

TETE SİFTAH YAPTI

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Panathinaikos'a transfer olan Mateus Tete, rövanş maçında golünü attı. 90. dakikada sahneye çıkan Tete, Yunan ekibindeki ilk golüne imza attı ve maçı uzatmalara taşıdı.

Galatasaraydan ayrılan Tete, ilk golünü Avrupada attı 13-12’lik çılgın sonuç
Güncellenme Tarihi : 16.8.2024 10:17

İLGİLİ HABERLER