Asayiş
  • 24.4.2006 00:48

300 BİN YTL'LİK AŞK

Şerife Aktaş, Almanya’dan tatile geldiği Karabük’te tanıştığı Bülent Aktaş’la evlendi. 1.5 ay sonra evlilikleri kötüye gitmeye başladı. Terk etmesin diye kocasının kendisine zorla 300 bin YTL’lik senet imzalattırdığını söyleyen Şerife Aktaş, savcılığa başvurdu.

ALMANYA’nın Stuttgart Kenti’nde 25 yıldır yaşayan, 34 yaşındaki Şerife Aktaş’ın ilk evliliği 2 yıl önce bitti. Her yaz olduğu gibi 12 yaşındaki kızıyla 2004 Ağustos’unda Karabük’teki akrabalarını ziyarete geldi. Şerife Aktaş, kızıyla şehir turu yapmak için Çağlar Oto Galerisi’ne gitti. Onlarla galerinin sahibi Bülent Aktaş ilgilendi. Şerife Aktaş otomobili geri verdiğinde kendisinden çok hoşlandığını söyleyen Bülent Aktaş’ın akşam yemeği teklifini geri çevirmedi. 1.5 yıl süren ilişkilerinin sonunda kasım ayında evlendiler. Şerife Aktaş, Karabük’e yerleşti.

Bülent Aktaş’la evlenmeden önceki çapkınlığıyla ilgili tartışmaları evlendikten sonra da devam etti. Evliliklerindeki asıl çatırdamanın sadece bu konuda başlamadığını söyleyen Şerife Aktaş, "Çok borcunun olduğunu söyleyip benden toplam 40 bin Euro aldı. Kocam olduğu için Almanya’da yaptığım birikimimin bir kısmını ona vermekte çekinmedim. Çapkınlığına son vereceğini de söylüyordu. Ancak zamanla kabalaşmaya, zorla para almaya kalkıştı" iddiasında bulundu.

TERK ETMEME GARANTİSİ

Son büyük kavgalarının, Bülent Aktaş’ın kendisinden 30 bin Euro istediğinde patlak verdiğini anlatan Şerife Aktaş, "İsyan ettim ve parayı vermedim. Zaten çapkınlıklarından bıkmıştım. Beni kapının önüne koydu. Bir hafta sonra barıştık. Beni çok sevdiğini, bensiz yaşayamayacağını, hatta onu terk edersem öleceğini söyledi. Bir de ondan ayrılmayacağıma dair yeminler ettirmekle kalmayıp teminat aldı. 300 bin YTL’lik senet imzalattı. Onu sevdiğim için hayır demedim. Sevgisi gözümü kör etmişti" diyor.

Şerife Aktaş, evden ayrılmasına neden olan son noktayı ise şöyle özetliyor: "Bir akşam 18 yaşında genç bir kızla çıkageldi. Sevgilisi olduğunu söyledi. Artık bu kadarına dayanamazdım. Evi terk edip Almanya’ya döndüm."

TEHDİT MESAJLARI

Almanya’ya döndüğünden beri eşinin gönderdiği tehdit mesajlarının bitmediğini söyleyen Şerife Aktaş, "Hakaretler yağdırıp elindeki senetlerle beni tehdit ediyor. İçişleri Bakanlığı, valilik ve savcılığa baskı altında olduğuma dair dilekçe verdim" diyor. Eşinin kendisini aldattığı Hatice adlı bir genç kızla daha sonra ahbap olduğunu belirten Şerife Aktaş, "Hatice’yi evlenme vaadiyle kandırmış ve sonra sokağa atmış, acıdım. Şimdi Hatice’yi Almanya’ya aldıracağım. Kızıma bakacak " diye konuşuyor.

"Eşimden asla boşanmayacağım" diyen Bülent Aktaş ise neden Şerife Aktaş’a senet imzalattığını anlatmak istemiyor. "Bu ikimizin arasında özel bir konu" diye kestirip atan Bülent Aktaş, "Kendimi garantiye aldım" diyor.

Psikolojik tedavi görüyor

Eşinin ağza alınmayacak küfürlerle dolu tehdit mesajları ve telefonlarından yıldığını söyleyen Şerife Aktaş, psikolojik tedavi görüyor. Şerife Aktaş, adaletin doğru işleyeceğine inandığını söylüyor.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 07:12

İLGİLİ HABERLER