Gündem
  • 16.9.2021 13:29

33 sene önce camiye bırakılan adamının 19 kardeşi çıktı

 Müge Anlı'da şok olay! Anne ve babasını arıyordu! 19 kardeşinin olduğunu öğrendi

Son dakika haberi: atv'nin sevilerek izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. Kayıpları bulan Müge Anlı'da Alman vatandaşı olan Vedat Alexander anne ve babasını arıyor. 33 yıl sonra bir mucize yaşandı. 19 kardeş ayrıntısı ise şok etkisi yarattı. İşte ayrıntılar...

Alman vatandaşı olan Vedat Alexander ailesini bulmak için Müge Anlı'ya katıldı.

Türk bir annesi olan Vedat'ın Türkiye'li bir kız arkadaşı olduktan sonra annesini aramak için Türkiye'ye gelmiş.Ablası 3 yaşında, kendisi 2 yaşında iken İzmir'de bir cami önüne bırakılan Vedat ve ablası Hülya 33 yıl önce Almanya'ya evlatlık verilmiş.Ablası 3 yaşında, kendisi 2 yaşında iken İzmir'de bir cami önüne bırakılan Vedat ve ablası Hülya 33 yıl önce Almanya'ya evlatlık verilmiş.

Şuan 4 çocuk babası olan Vedat, Türkiye'ye dönerek ailesini bulup burada yaşamak istiyor. Berlin'den gelen Vedat, annesini, babasını ve akrabasını arıyor.

Adil Yaman adında bir vatandaş Vedat'ın babası olduğunu söyleyerek canlı yayına katıldı. Aslen Mardinli olduğunu söyleyen Adil Yaman, Mardin'den İzmir'e çalışmak için geldiğini sonrasında eşinin ve kardeşinin 2 çocuğunu getirip kendisine bıraktıklarını ve gittiklerini söyledi.

Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında bir mucize yaşandı. Vedat Alexander 33 yıl sonra ailesine buldu. Büyük sevinç yaşayan genç adam ayrıca 19 kardeşinin olduğunu öğrendi.

NE OLMUŞTU!

Alman vatandaşı olan Vedat Alexander annesini aramak için Müge Anlı'ya başvurdu. Türk bir annesi olan Vedat'ın Türkiye'li bir kız arkadaşı olduktan sonra annesini aramak için Türkiye'ye gelmiş.

Ablası 3 yaşında, kendisi 2 yaşında iken İzmir'de bir cami önüne bırakılan Vedat ve ablası Hülya 33 yıl önce Almanya'ya evlatlık verildi.33 yıl önce İzmir'in Konak ilçesinde Mersinli Camii önüne bırakılan iki kardeş için not bırakılarak terk edildi.

Güncellenme Tarihi : 16.9.2021 13:32

İLGİLİ HABERLER