
4 yıl önceki oyun nedeniyle arkadaşını halay çekerken vurup öldürdü
Siirt'teki düğün cinayetinin nedeni ‘PUBG’ oyunu çıktı! 4 yıllık husumet vahşetle bitti
Son dakika haberi: Siirt'te, düğünde halay çekerken cinayete kurban giden 19 yaşındaki gencin, 4 yıl önce sanal oyun yüzünden tartıştığı, aynı yaştaki mahalle arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.
Son dakika haberi: Polis tarafından yürütülen soruşturmada elde edilen bilgilere göre, aynı mahallede oturan Aziz Asma ve Adnan Pekgöz, 4 yıl önce 'Pubg' adlı sanal oyunu oynarken aralında çıkan tartışmada birbirlerine hakaret edince, ikili arasında husumet oluştu.
Bu tartışmanın ardından sokakta karşılaştıklarında, Aziz Asma'nın taşla saldırdığı Adnan Pekgöz yaralandı.
4 YIL ÖNCE OYUN YÜZÜNDEN KAVGA ETTİLER
İkinci kez karşılaştıklarında ise bu kez Adnan Pekgöz, Aziz Asma'ya yumrukladı.
Olay, ailelerin araya girmesiyle büyümeden kapatıldı.
Ancak bu olayı unutmayan Aziz Asma, 4 yıl boyunca içinde büyüttüğü kinle Adnan Pekgöz'ü öldürmeye karar verdi.
6 Haziran'daki düğün gecesi silahla salona gelen Aziz Asma, halay çeken Adnan Pekgöz'ü uzun süre izledi.
Halaya çıkınca da arkasından yaklaşarak ateş etti.
OYUN YÜZÜNDEN ÖLDÜ
Cinayetin ardından Adnan Pekgöz'ün yakınları tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımda da "Adnan'ımız bir hiç uğruna öldürüldü.
Sebep ne namustu, ne başka bir şeydi. Bir oyundu" ifadeleri yer aldı.
Sosyal medyada ayrıca, sanal oyun yüzünden genç yaşta hayatını kaybeden Adnan Peköz için çok sayıda adalet çağrısı yapıldı.