Spor
  • 8.9.2024 10:53

6 maçtır ortada görünmeyen en Nesyri ne zamah hazır olacak

Fenerbahçe'de En Nesyri paniği!
Edin Dzeko'dan formayı alamayan En-Nesyri'nin, Fas'ın Gabon'u 4-1 yendiği maçta 1 dakika bile forma giymemesi Fenerbahçelilerin kafasını karıştırdı. Sarı-lacivertli ekipte de çıktığı 6 maçta sadece 1 gol atabilen Faslı yıldız için taraftarın sabrı taşıyor.

Fenerbahçe'nin Faslı yeni transferi Youssef En-Nesyri 2024 yılında ikinci kez bir maçta milli takım formasından uzak kaldı.

En-Nesyri en son 2024 yılı içinde Zambia ile oynanan grup eleme maçında Fas bir üst tura çıkmayı garantilediği için yedek bırakılmıştı. Cuma akşamı da ikinci kez Gabon maçında oynamadı. Gabon karşılaşması bu sezon Fas'ın çıktığı 10'uncu milli maçtı.

EN-NESYRI 90 DAKİKAYI ÇIKARACAK DURUMDA DEĞİL

En-Nesyri'nin yedek bırakılmasıyla ilgili Fas basını, sezon başı kampına katılmadığı için forma bulamadığı iddiasını ortaya attı. Fenerbahçe'ye katılan geçen süreç boyunca En-Nesyri'nin yaz kampı geçirmediğini bu yüzden henüz hazır olmadığını iddia etti. Mourinho'nun da Fenerbahçe'de En-Nesyri'yi 90 dakikayı çıkaracak kadar hazır olmadığı için yedek beklettiğinden bahsedildi.

 

1 AY GERİDEN GELİYOR

Fenerbahçe sezonu 25 Haziran'da açtı... En-Nesyri, Fenerbahçe ile ilk idmanına 25 Temmuz'da çıktı. Faslı golcü transfer döneminde ayrılacağını bildiği için Sevilla'nın sezon öncesi idmanlarından hiç birisine katılmadı.

Güncellenme Tarihi : 8.9.2024 10:55

İLGİLİ HABERLER