Yaşam
  • 25.6.2022 15:39

72'lik Nihat Özdemir kendine golfçü sevgili buldu

İş insanı Nihat Özdemir, golf sahalarında tanıştığı Nursel Çökelek ile birlikte… Nihat Özdemir 22 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor. Herkes 22 yaş küçük gelinin ne iş yaptığını merak ediyor. Aşk golf sahasında başladı

GolfMag 36. Sayı by GolfMag - Issuu

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı  görevinden kısa süre önce istifa eden 72 yaşındaki iş insanı Nihat Özdemir, gönlünü golf oynarken tanıştığı 50'li yaşlardaki emlakçı Nursel Çökelek'e kaptırdı. Özdemir, nikah masası oturmak için gün sayıyor.

Golfün yıldızları Kemer'de buluştu - Son Dakika Spor Haberleri

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un köşe yazısında verdiği bilgilere göre, En Zengin 100 Türk listesine bu yıl 7'nci sıradan giren ünlü iş insanı Nihat Özdemir, şu sıralar sosyetede adından sıkça söz ettiriyor.

Çiftler golf sahasında buluştu - Magazin Haber

Ünlü iş insanı Nihat Özdemir, Kemerburgaz'da golf oynarken, gönlünü 50'li yaşlarda olan ve emlak işiyle uğraşan Nursel Çökelek'e kaptırdı.

Nursel Çökelek - Türkiye'nin 1 Numaralı Golf Sitesi

Fırsat buldukça biraraya gelen ikili aşklarını ölümsüzleştirmek için evlenmeye karar verdiler. Nihat Özdemir'in gönlünü fetheden Nursel Çökelek'i kızı Ebru Özdemir ve oğlu Batuhan Özdemir ile de tanıştırdı. Ünlü iş insanının çocuklarının da bu evliliğe onay verdiği belirtildi.

 

Güncellenme Tarihi : 26.6.2022 00:50

İLGİLİ HABERLER