Yaşam
  • 17.10.2023 16:23

79 yaşında baba olan Robert De Niro’dan çocuk itirafı.. Ben bu yükü kaldıraram deyip işleri anneye devretti

İki Oscar ödüllü aktör Robert De Niro, 79 yaşında sahip olduğu en küçük çocuğu Gia'yı büyütme konusunda "ağır yükü" kaldıramadığını ve bu işi 45 yaşındaki partnerine bıraktığını itiraf etti.

Robert De Niro's Baby Girl Seen for the 1st Time on TV - YouTube

80 yaşındaki dünyaca ünlü aktör Robert De Niro, 45 yaşındaki kız arkadaşı Tiffany Chen ile olan birlikteliğinden doğan ve şimdilerde 6 aylık olan en küçük çocuğu Gia hakkında açıklamalar yaptı.

Robert De Niro's girlfriend Tiffany Chen suffered 'complications' after  giving birth to their daughter

Yedinci kez baba olan De Niro, çoğunlukla Chen’in küçük çocuklarına baktığını ve aynı zamanda çocuk bakımı konusunda da yardım aldıklarını itiraf etti.

Guardian gazetesine konuşan ünlü aktör, “Çocuk sahibi olma işi hiç kolaylaşmıyor. Neyse ne. Önemli değil. Ağır kaldırmıyorum ama oradayım ve kız arkadaşıma destek oluyorum. İşi o yapıyor ve yardım da alıyoruz ki bu çok önemli.” dedi.

Robert De Niro's partner Tiffany Chen reveals how they fell in love: 'I  guess we get along'

Babalıktan hâlâ keyif aldığını söyleyen ünlü aktör, röportajının başka bir yerinde de geleceğe dair umutlarının “hayatta kalmak” olduğunu itiraf etti.

Watch CBS Mornings: Watch: Tiffany Chen's baby makes TV debut - Full show  on CBS

“Tabii ki benim yaşımda ölümü düşünüyorsun… Bu beni durduramayacak ama bunun farkındayım. Zaman hakkında daha çok düşünüyorsun. Her yaz, her yeni sezonda, her şeyde şöyle diyorsunuz: ‘Bu yazı çocuklarımla, ailemle birlikte olmak için kullanacağım.'” diye ekleyen yıldız isim, “Ne olacağını bilmiyorum. Böylece her şey daha önemli hale geliyor. Zaman açısından yaptığım her şey önemlidir. İki yıl içinde yapmayı düşündüğüm her ne varsa, şimdi yapmayı düşünsem iyi olur.” diye devam etti.

Robert De Niro's kids: Meet his 7 children and their mothers

De Niro'nun, yaşları 11 ve 56 arasında değişen altı çocuğu daha bulunuyor.

Meet Robert de Niro's SEVEN children - inside the star's booming brood |  Daily Mail Online

Güncellenme Tarihi : 17.10.2023 21:32

İLGİLİ HABERLER