9 aydır kayıptı: Toprağa gömülü bulundu

••2 dk okuma
9 aydır kayıptı: Toprağa gömülü bulundu

Hızlı Özet

“Serik'te yaşayan işitme engelli Nihal Babayiğit, 2022'de Batman'da yaşayan işitme engelli Mehmet Basık ile sosyal medyadan tanıştı ve bir süre sonra kayboldu.”

Korkunç olay Antalya Serik ilçesinde meydana gelmişti... Bir dönem dini nikahla birlikte yaşadığı kişinin yer göstermesiyle toprağa gömülü bulunan kemik parçalarının, 9 aydır kayıp olan işitme engelli Nihal Babayiğit'e (24) ait olduğu belirlendi. Kızının kemiklerini teslim alıp toprağa veren Vedat Babayiğit, "Allah'a şükür kızımın yeri belli oldu. Artık gelip duamızı yapacağız" dedi...

Serik'te yaşayan işitme engelli Nihal Babayiğit, 2022'de Batman'da yaşayan işitme engelli Mehmet Basık ile sosyal medyadan tanıştı ve bir süre sonra kayboldu. O dönem Nihal Babayiğit'i arayan babası Vedat Babayiğit ile bir süredir ayrı yaşadığı eşi Derya Yılmaz, kaybolduktan yaklaşık 2 ay sonra kızlarının Mehmet Basık ile Batman'da dini nikahla yaşamaya başladığını öğrendi. 2023'te 1 çocuk dünyaya getiren Nihal Babayiğit ile Mehmet Basık arasında anlaşmazlık çıktı. Babayiğit, doğumdan 15 gün sonra bebeğini Batman'da bırakıp, Serik'teki ailesinin yanına döndü.

9 aydır kayıptı: Toprağa gömülü bulunan kemikler Nihal Babayiğit’e ait çıktı!

KANLI FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI
Mehmet Basık, geçen yıl 9 Ekim'de Serik'e gelip Nihal Babayiğit ile buluştu. Bu tarihten sonra Babayiğit'ten haber alınamadı. Ailesi, Nihal Babayiğit'i ararken; bu yıl 1 Mayıs'ta dayısı Ali Yılmaz'a ulaşan ve Mehmet Basık'ın tanıdığı olduğu öğrenilen kişiler, çeşitli fotoğraf ve videolar gönderdi.

9 aydır kayıptı: Toprağa gömülü bulunan kemikler Nihal Babayiğit’e ait çıktı!Basık'ın cep telefonuyla görüntülü görüşme yaptığı kişiye, Babayiğit'in boynunda kan izleri ve yerde hareketsiz yatar haldeki fotoğrafını paylaştığı belirlendi. Aynı videoda Mehmet Basık'ın Babayiğit'in kimliğini ve cep telefonunu da gösterdiği anlar yer aldı.
 

 

Bu haber 905 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fatma Betül Sayan Kaya istifa etti
Gündem

Fatma Betül Sayan Kaya istifa etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, fon soruşturması kapsamında hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili yürütülecek soruşturma ve incelemenin sağlıklı şekilde ilerletilebilmesi adına yürüttüğü tüm görevlerden istifa ettiğini duyurdu.

Habervitrini14920 Görüntüleme
Özgür Özel’den seçim: İktidar yapamazsam görevi bırakacağım
Gündem

Özgür Özel’den seçim: İktidar yapamazsam görevi bırakacağım

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye'de yapılacak ilk genel seçimlerde Yeni Parti'yi iktidar yapamaması durumunda görevi bırakacağını söyledi. Özel, "Birinci parti yapmazsam o gün görevi bırakacağım" ifadelerini kullandı.

Habervitrini12522 Görüntüleme
AK partili bakan Fatma Betül Sayan Kaya FON'dan 2 milyar 170 milyon lira mı kazandı
Gündem

AK partili bakan Fatma Betül Sayan Kaya FON'dan 2 milyar 170 milyon lira mı kazandı

Fon soruşturması sürerken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ile eşi İlyas Kaya hakkında, yatırdıkları parayı yaklaşık 4 ayda 20 katına çıkardıkları yönünde iddialar ortaya atıldı. Eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, konuyla ilgili "Eğer iddialar doğruysa hemen istifası gerekir. İddialar doğru değilse, hemen yalanlamalı ve dava açmalıdır. Hiç kimse makamını kişisel zenginleşme aracı olarak kullanamaz" ifadelerini kullandı.

Habervitrini14609 Görüntüleme
Soykırımcı İsrail propagandası yapan hesaplara erişim engeli
Gündem

Soykırımcı İsrail propagandası yapan hesaplara erişim engeli

İsrail propagandası yapan, milli güvenliği tehdit eden ve sistematik dezenformasyon faaliyetlerinde bulunduğu tespit edilen 93 X (eski adıyla Twitter) hesabına erişim engeli getirildi.

Habervitrini12976 Görüntüleme