Gündem
  • 14.11.2009 17:19

ABDULLATİF ŞENER : BEN DE DİNLENİYORUM

MERSİN - Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, ''Türkiye'de hiç kimsenin dinlenilmediğinden emin olamayacağını'' savunarak, ''(Siz dinleniliyor musunuz) derseniz, ne söyleyeyim bilmiyorum. Ama vaktiyle benim de dinlenildiğim söylenmişti ve elbette ki dinleniliyorumdur'' dedi.
Şener, partisinin Mersin il teşkilat binasının açılışı öncesinde, seçim minibüsünde yaptığı konuşmada, partilerinin kuruluşu döneminde bir dizi sıkıntı yaşadıklarını, göreve geldiklerinde ilk olarak Siyasi Partiler Yasasını değiştirip, ardından milletvekillerinin dokunulmazlığını kaldıracaklarını söyledi.
Şener, açılışın ardından düzenlediği basın toplantısında ise telefon dinleme iddialarına değinerek, ülke genelinde herkesin dinlenilip- dinlenilmediği yönünde şüphelerinin bulunduğunu dile getiren Şener, ''siz de dinlenildiğinizi düşünüyor musunuz?'' şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı:
''Türkiye'de hiç kimse dinlenmediğinden emin olamaz. Peki (siz dinleniliyor musunuz) derseniz, ne söyleyeyim bilmiyorum ama vaktiyle dinlenildiğim söylenmişti. Elbette ki dinleniliyorumdur. Benim bir telefonum var, bakanlık dönemimden kalma. Bu telefonun numarasını hiç değiştirmedim. Bakanlığın cihazını teslim ettim. Ama numarasını alarak sivil hayata döndüm. Aynı numarayı kullanıyorum. Köylere kasabalara varıncaya kadar herkeste numaram vardır. Özellikle benim numaram dinleyenlerde zaten vardır. Dinliyorlardır.''
Bu açıklamasının ardından bazı partililerin ''Biz de yok'' demesi üzerine Şener, mikrofondan cep telefonu numarası açıkladı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 14:02

İLGİLİ HABERLER