Dünya
  • 24.11.2021 23:05

Aç piranhalar sudaki insanların parmaklarını yedi

Geçtiğimiz günlerde Arjantin'daki  bir nehirde PIRANHA saldırısı ile  30 kişiyi korkunç şekilde yaralanmıştı. Bu olaydan bir gün sonra katil balıklar bu kez 13 yaşındaki kızın ayak parmağı saldırdı. Parmaklarından birisi kopartıp yedi.
Yerel yetkililer, hafta sonu yaşanan saldırıların ardından insanların suya girmesini yasakladı.

Santa Fe'de Parana Nehri kıyısında popüler bir güneşlenme noktasında meydana gelen korkunç olayda, küçük ayak parmağını kaybeden 13 yaşındaki çocuk, acil cilt nakli için hastaneye kaldırıldı. 
Yerel TV  , yaralılardan birinin kanlı ayak başparmağı üzerindeki bandajın sürekli kanadığı gösterildi.

70 people injured in Argentine fish attack | CNN

Bölgedeki cankurtaran sendikası temsilcisi Sergio Berardi, pirana saldırılarını yüksek sıcaklıklar ve düşük su seviyelerine bağladı. 13 yaşındaki bir çocuğun olaylardan birinde ayak parmağını kaybettiğini doğrulayarak, "Cankurtaranların, özellikle çocuklu ailelerin uyarılarını dikkate almanın önemini ne kadar vurguluyoruz. Biz şimdi bu piranhaların yapabileceği zararı gördük" dedi. .

Yerel TV raporları, banyo yapanların ellerinde ve ayaklarında açtığı yaraları tedavi eden sağlık görevlilerinin görüntülerini gösterdi

30 YÜZÜCÜYÜ YARALADI

Yüzücülere Sürpriz saldırı sırasında aralarında 20'den fazla çocuğun da bulunduğu düzinelerce yüzücü et yiyen balık sürüsü tarafından ısırıldı.

50 hurt in Brazilian piranha attacks as droughts force killer fish into  deeper waters | Daily Mail Online

Yedi yaşındaki bir kız çocuğu parmağının bir kısmını kaybetti ve genç bir erkek çocuğun elinde açık kırık kaldı.

Diğer yüzücülerin ayak bileklerinde, parmaklarında ve ellerinde derin kesikler oluştu. Paris Saint-Germain'in yıldızı Lionel Messi'nin doğum yeri olan Rosario kentindeki Parana Nehri kıyısındaki popüler bir plajda saldırı meydana geldi. 

Saldırı, 40 yüzücünün yaralandığı 2008'den bu yana kentte türünün en ciddisiydi.

Güncellenme Tarihi : 26.11.2021 00:09

İLGİLİ HABERLER