Medya
  • 14.1.2022 11:28

Acun Ilıcalı seyirciye ana avrat küfür edilmesini savundu!.. RTÜK ayıp ediyor

Acun Ilıcalı'dan RTÜK'e Hasan Can Kaya tepkisi! "RTÜK'ün koruması gereken alan..."

Cansu Canan Özgen'in sunduğu ve Blu TV'de yayınlanmaya başlanan 40 programının ilk konuğu ünlü medya patronu Acun Ilıcalı oldu. Özgen'in sorularını yanıtlayan Ilıcalı, RTÜK'ün Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programına ceza vermesine tepki gösterdi.

Kurulu’nun para cezası vermesi ve katalogtan çıkarılması konusundaki kararı hakkında da ilk kez 40’a açıklama yaptı.

 "RTÜK ESNEK OLMALI"

Ilıcalı,"RTÜK olmalı televizyonda her şey istenildiği gibi yayınlanmamalı. Amerika'da da açık kanallarda denetim vardır. Daha önce biz de cezalar aldık ve haksız olanlar vardı. Ama bizim için her zaman mahkemeye gitme hakkımız açık, kazandığımız ve kaybettiğimiz davalar oldu. Platformlar konusunda RTÜK'ün esnek olması lazım. Hasan Can olayına gelince bu karara katılmıyor. Platform para verilip üye olunan bir yer. RTÜK'ün koruması gereken alan çocuklarımız. Onların zehirlenmesini engellemesi lazım. Ama platformda para verilen bir yerde RTÜK baskın olmamalı. Hasan Can kararını son derece yanlış buluyorum. Argo konuşulan bir program, arkadaşlar da ciddi derecede bipliyor. Ancak gündelik hayatta kullanılan kelimeler nedeniyle ceza verilmemeli" şeklinde konuştu.

Hasan Can Kaya genç kızın ailesine küfür etti. Bunun neresi mizah. Karşılıklı küfür edip gülüyorlar

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen’deki Konuşanlar programı sunucusu Hasan Can Kaya’nın konuk olan genç kızın ailesine ettiği küfür tepkilere neden oldu.Youtube'da "Konuşanlar" isimli programıyla kısa sürede şöhrete kavuşan komedyen Hasan Can Kaya, programına şu sıralarda Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'de devam ediyor.

Hasan Can Kaya’nın özellikle programında yaptığı küfürlü ve aşağılıyı espriler ve söz verdiğini konuklarında ona benzer şekilde eşlik etmesi özellikle sosyal medyada sık sık gündeme geliyor.

Kaya ve konuklarının karşılıklı kahkahalar atması dikkat çekiyor.

Kaya, son olarak sosyal medyada paylaşılan videoda konuk olarak gelen genç kızla yaşadığı küfürlü diyalogla büyük tepki çekti.

İşte tepki çeken o diyalog:

Konuk: Ben babamla seni seyretmeyi çok seviyoruz her hafta. Ne zaman izlesem babam şey diyor ‘Naz bak bu adam çok p..ç bir adam’ diyor.

Hasan Can Kaya: Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bende babana küfür ederim giderken ödeşiriz. (Bu sırada genç kız ve salondakiler kahkahalarla gülüyor)

Hasan Can Kaya: Naz varya babanın a…a k….m (Genç kız ve salondakiler bir kez daha kahkahaya boğuluyor)

 

Güncellenme Tarihi : 15.1.2022 00:02

İLGİLİ HABERLER