Yaşam
  • 17.10.2024 12:35

Acun'u çıldırtan vergi sorusu.. Holding'i 3 senedir vergi vermemiş

Sevgililerine katlar, yatlar alan üstüne üstlük İngiltere'de futbol takımı satın alan Acun, meğese son 3 senede devlete kuruş vergi vermemiş..
Omay patlayınca deliye gönen Acun evlere şenlik bir açıklama yaptı.. Acun holdinginin 'Kar amacı gütmeyen bir kuruluş olduğunu söyledi.
Acun'un bu açıklaması ekonomistlere kahkaha attırdı. Zira Acun'un holdinginin kar amacıyla kurulduğunu yazdı

Acun Ilıcalı'yı çılgına çeviren iddia! Çok sert 'Vergi' çıkışı
Bazı basın yayın organları ve sosyal medyada paylaşılan vergi iddiaları ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'yı kızdırdı. Ilıcalı, iddiaları yalanlayarak sert ifadeler kullandı.

Bazı basın yayın organları ve sosyal medyada Acun ılıcalı'nın şirketinin üç yıldır vergi ödemediği iddia edildi. Sosyal medya hesabından iddialara cevap veren ünlü televicyoncu Acun Ilıcalı çok sert ifadeler kullandı.



'KİMSEYE FAYDASI OLMAYAN HOKKABAZLAR'

Ilıcalı, ''Bence iftiracı ve cahilleri ifşa edeceksek senden başlayalım. Acun Medya Holding kâr amacı gütmeyen bir yönetim şirketidir. Yönettiği şirketlerin ödediği vergi 2023 yılında toplam 324 milyon ₺’dir. Bu sene de iki katını vereceğiz. 2500 ailenin ekmek yediği şirketi karalamaya utanmıyorsun anlaşılan, rahatça iftira atabildiğine göre yüzsüzler listesine seni sokabiliriz bence. İşe bak yıllarca vergi rekortmeni ol, bir de kendinden başka kimseye faydası olmayan bu hokkabazlarla uğraş.'' diye cevap verdi.

 

Güncellenme Tarihi : 17.10.2024 17:46

İLGİLİ HABERLER