Gündem
  • 14.2.2024 16:54

Aday toplantısında kavga çıktı, Meral Akşener'i protesto ettiler!

Yerel seçime sayılı günler kala muhalefet karıştı. CHP’de aday kavgası sürerken İYİ Parti’de de gerilim tırmandı. İYİ Parti Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıda, Hilmi Özer Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak açıklandı. Bunun üzerine salonla "Teşkilat istemiyor" sesleri yükselmeye başladı. Meral Akşener apar topar toplantıyı terk ederken İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım görevden alındı!

İYİ Parti aday tanıtımında gerilim: Ankara İl Başkanı görevden alındı - Sayfa 1

Muhalefet 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından bir daha toparlanamadı. Yerel seçime sayılı günler kala hem CHP hem de İYİ Parti karıştı… Aday krizinin yaşandığı CHP'de birbiri ardına istifalar yaşanırken İYİ Parti'de de gerilim tırmandı.

İYİ Parti Ankara İlçe Belediye Başkan adayları için tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıda AK Parti Etimesgut İlçe eski Başkanı Hilmi Özer, Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak açıklandı. Bunun üzerine salonda protesto sesleri yükselmeye başladı.

İYİ Parti aday tanıtımında gerilim: Ankara İl Başkanı görevden alındı - Sayfa 4

Özer'in adaylığını uygun bulmadıklarını ifade eden ilçe teşkilatı üyeleri, "Teşkilat istemiyor" sloganları attı.

Yüzü asılan ve protesto karşısında şoke olan Meral Akşener'in salonu terk etmesi dikkatlerden kaçmadı! Kavganın ardından İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım görevden alındı!

İYİ Parti aday tanıtımında gerilim: Ankara İl Başkanı görevden alındı - Sayfa 5
İYİ Parti aday tanıtımında gerilim: Ankara İl Başkanı görevden alındı - Sayfa 6
İYİ Parti aday tanıtımında gerilim: Ankara İl Başkanı görevden alındı - Sayfa 8
Güncellenme Tarihi : 14.2.2024 22:01

İLGİLİ HABERLER