Medya
  • 5.6.2024 20:30

Adnan Oktar Aziz Yıldırım'ı doğruladı.. Acun Ilıcalı 15 sene bana müritlik yaptı

 Yıllar önce Adnan Oktar'ın örgütünde yer alan ve birlikte fotoğrafı bulunan Acun Ilıcalı, ''Annemlerin rahmetli olduğu dönemde manevi olarak kendime yakın görünce görüşmeye başlamıştım. 1-2 sene örgütte yer aldım, saçmalıkları görünce de çıktım'' itirafında bulundu.
Acun'un bu sözlerini hem Adnan Oktar hem de Adnan Oktar'ın kediciği yalanladı.
"Oktar Acun 15 sene müridim olarak hizmet etti " dedi. Kedicik Ceylan Özgül, Acun iyi bir mürit olarak yaşadıklarımın şahidi şeklinde konuştu.
Acun'la ilgili göndeme bomba gibi düşen iddiaların sahibi Aziz Yıldırım ise kendisine gerizekalı dedi.

“GERİZEKALI ACUN”

Acun Ilıcalı'nın kendisi hakkındaki sözlerinin sorulması üzerine sert tepki veren Yıldırım, "Acun, kaşınıyor. Kaşınmasın. Çıkmış bu gece bir televizyon programında benim hakkımda konuşuyor. Mourinho ile Londra'da görüşmüşüm. Yanlış biliyor, Londra'da değil Roma'da görüştüm. Gerizekalı Acun. 2016 ya da 2017 yılında basketbol takımımız Beşiktaş'ı yenerek şampiyon olmuştu. O şampiyonluk eğlencesinde Acun da vardı. İki tane Dominik varmış. İşte bu Dominik'te Fetöcülere pasaport ve oturma izni veriyormuş dediler. Kendisiyle konuştum ve yapma dedim. Yapmıyorum, etmiyorum dedi ama yapıyormuş. Öğrendik sonradan. Ayrıca Acun'un oraya kalkan özel uçakları da takip etsinler başka bir şey demiyorum. Adnan Oktar'a sadece 1 sene gittim diyor ama 9 sene gitmiş. Hakkında yazılan 3 bin 500 sayfalık fezlekeyi okudum" ifadelerini kullandı.

KEDİCİK CEYLAN'DA MÜRİT ACUN'U ŞAHİT GÖSTERDİ

Operasyonun ardından, geçen aylarda Oktar'ın yanından kaçtığını belirten Ceylan Özgül, çeşitli TV kanallarına ve ajanslara verdiği demeçlerle grubun yapısını anlattı. 

Özgül, en son olarak sosyal medya hesabı Twitter'dan yayınladığı bir mesajla dikkat çekti. Özgül'ün mesajında "TV8'de yayın kesilmiş bir hata olmuş sanırım. Sayın Acun Ilıcalı da eski bir mürid olarak anlattıklarımı teyit edecektir" ifadeleri yer alırken, Oktar'ın eski destekçisi kısa süre içinde bu mesajı sildi. 

Özgül'ün mesajında 'anlattıklarım' ifadesinden kastının ne olduğu ise anlaşılmadı.

2013'TE OKTAR: ILICALI 15 YILLIK TALEBİMDİ

Adnan Oktar, 30 Aralık 2013’te yaptığı bir açıklamada Acun Ilıcalı’nın 15 yıllık talebesi olduğunu söylemişti. Adnan Oktar, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Acun, çocukluğunda çok metanetiydi. Şakacı şamatacıydı. Bakırköy Zuhuratbaba'da oturuyordu. Ben onlara görüşmeye gidiyordum. Çok haytaydı. Her gittiğim de mahallede futbol oynarken bulurdum. Bir kere doğru konuşmamıştı normalde üstüne gitmezdim fakat bana zeka oyunları yapıyordu en sonunda köşeye sıkıştırarak itiraf ettirdim. O zamanlar da çok yamandı. Eşi Seda ise hanım hanımcık kibar kaliteli biriydi. Arkadaşı Esat Yontuç, o da talebemdi. Şuanda da ikisi arkadaştır. Esat Acun'a kıyasla daha sakindi."

Konuşmasının devamında Ilıcalı ile ilgili eleştirilerde de bulunan Oktar, şöyle devam etmişti:

"Dine karşı bir tavrı yoktur; fakat savunan bir tarafı da yoktur. Aslında, kısa mesajlar verebilir. Mesela, Allah'a şükür bizim modern bir dinimiz var. Atatürk de İslam dinini yüceltmiştir. Dinimiz akla bilme hizmet eden bir dindir. Kapı açan bir dindir. Televole kültürü, genellikle boş mesajlar veriyor. Türkiye için çok tehlikelidir. Güneydoğu karışıkken, Türkiye'nin bir bölümünü koparmaya çalışırlarken, PKK'ya karşı konuş, bölünmeye karşı konuş. Sanki Türkiye'nin menfaatleri onu ilgilendirmiyormuş gibi. Gayet güzel imkanın var. Çok alakasız, çok satii, televole kültüründe bir üslupla günlerini geçiştiriyor. Tarihe geçecek icraatler yapabilir, kimse de bir şey demez. Çok dindardır aslında, Allah'a inanır. Yıllarca, namazlarını muntazam kıldı. Eşi, Seda da öyledir."

 

Güncellenme Tarihi : 5.6.2024 19:37

İLGİLİ HABERLER