Spor
  • 24.2.2008 00:37

ADNAN POLAT : ADAYLIĞIMA CANAYDIN'LA KONUŞUP KARAR VERECEĞİM

ERSİN ESEN-RASİM TURHAN
İSTANBUL - Galatasaray Kulübü başkan yardımcısı Adnan Polat, Özhan Canaydın'ın yeniden aday olup olmama konusunu uzun süredir değerlendirdiğini belirterek, devam edip etmemeyi uzun süredir düşündüğünü söyledi.


Özhan Canaydın'ın başkanlığa aday olmayacağını söylemesinin ardından açıklamalarda bulunan Adnan Polat, "Devam edeyim mi, bırakayım mı diye düşünüyordu. Uzun değerlendirmelerden sonra böyle bir karar aldı. Galatasaray için hayırlı olsun diyor, bir taraftan da üzülüyorum. Canaydın ile 2 yıldır birlikte çalışıyoruz. Geldiğim günden bu yana aramızda hep ihtilaf olduğu yazıldı. Halbuki tam tersi biz çok ahenkli çalıştık. Birkaç konuda fikir ayrılığına düştük ama her konuda aynı fikirde olmamız zaten mümkün olamaz. Bana çok büyük güven gösterdi, bütün kulübü yönetmeme müsaade etti. Ben kendisine şükran borçluyum. Bir Galatasaraylı olarak 6 yıl verdiği hizmet nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyorum ve kendisinin, çok ciddi sıkıntı çektiğini biliyorum. Başkanın görevi daha burada bitmedi. Bizim onun tecrübelerine ve birikimlerine ihtiyacımız olacak. Bursa'ya gidip dinleneceğim diyor, ama buna müsaade etmeyeceğiz. Yine hep beraber, Galatasaray'a hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.


Polat, başkan adayı olup olmayacağı konusunda ise kulüp başkanı Özhan Canaydın ile konuştuktan sonra karar vereceğini belirterek mali genel kurul bitmeden bir şey söylemek istemediğini ifade etti. Polat, "Daha önce de söyledim, Özhan Canaydın başkan adayı olursa, ben desteklerim. Fakat aday olmazsa kendisiyle görüşüp bir karar vereceğim. Şu anda bir şey söylemek istemiyorum. Bu arada seçim süresince kulübün sportif anlamda etkilenmemesi için elimizden geleni yapacağız. Buradan adaylarımıza, mümkün olduğu kadar Galatasaray spor faaliyetlerini seçimin dışında tutulmasına rica ediyorum. Çünkü çok hassas ve kırılgan bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemde özellikle profesyonel futbolun yara almaması lazım" şeklinde konuştu.


Polat, Canaydın'ın güvenoyu almak için böyle bir şey yaptığı şeklindeki iddialara da "Özhan Canaydın'ın güvenoyu almak için burada "aday olmayacağım" demeye ihtiyacı yok. Galatasaray Genel Kurulu da bunu biliyor ki, başkan Galatasaray menfaatleri için hayatını ortaya koymuş bir insandır. Böyle mücadele eden bir kişinin de buradan güvenoyu almaması hiç mümkün değildir" dedi.

 
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:43

İLGİLİ HABERLER