Spor
  • 13.9.2024 12:53

Adrien Rabiot sürprizi! İstanbul devine doğru...

Süper Lig'de transfer döneminin son gününe girilmişken çalışmalarını sürdüren Galatasaray, orta sahaya takviye adına da temaslarda bulunuyor. Sarı-Kırmızılılar, üç yıldız isim konusunda yakın takipte. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de transfer döneminin son günü heyecanı yaşanıyor... Galatasaray, Nicola Zalewski için temaslarda bulunurken diğer hedefleri için de çalışmalarını sürdürüyor. Aslan, transfer penceresinin son gününde orta saha takviyesi için de düğmeye basmış durumda.

GÜNDEM ORTA SAHA

Transfer döneminde orta alana Gabriel Sara takviyesini gerçekleştiren Galatasaray, transfer dönemi kapanmadan bu bölgeye bir ekleme daha yapmak istiyor. Sarı-Kırmızılılar, orta sahaya yapılacak takviye konusunda temaslarını sürdürürken üç yıldız isim için girişimlerde bulunuluyor.

Transferin son gününde Adrien Rabiot sürprizi İstanbul devine doğru...

ONYEDIKA DÖRT GÖZLE BEKLİYOR

Galatasaray’ın, her konuda anlaşmaya vardığı Raphael Onyedika, artık kulübü Club Brugge’un inadının bir an önce kırılmasını bekliyor. Orta sahanın yanı sıra stoper pozisyonunda da oynayabilen 23 yaşındaki futbolcu, Belçika ekibine bir kez daha Aslan’da forma giymek istediğini söyledi. Eğer taraflar şartlarda anlaşırsa, Nijeryalı yıldızla 5 yıllık sözleşme yapılacak.

Güncellenme Tarihi : 13.9.2024 12:56

İLGİLİ HABERLER