Spor
  • 29.8.2023 16:58

Ahmet Nur Çebi: Kazanınca Şenol Güneş, kaybedince Allah belanı versin yönetim

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları şöyle:

"Son zamanlarda Beşiktaş ve benim üzerimde oluşturulmaya çalışılan yapay bir baskı var. Bunun üzerine bazı şeyleri açıklamamız gerektiğini düşünüyorum. Bu toplantıyı birkaç hafta sonra sponsorluk anlaşmalarıyla yapmak istiyordum ama biraz öne almak durumunda kaldım."

"Beşiktaş kongresinde en yüksek oyla seçilmiş ve en zor dönemde göreve gelmiş başkanım. Elektrikleri sönmüş, personel dağılmış, aylardır maaşlar ödenmemiş bir durumdaydı. Şu anda gününde herkese maaşın ödendiği bir kulüp olduk. İşimin başındayım. Hırsızlara, art niyetli insanlara pabuç bırakmayacağım. Sonuna kadar buradayım, Beşiktaş'ın kongresi burada işin bitti diyene kadar. Kongreye saygım sonsuz. Taraftara saygım sonsuz. Taraftarla sorunum yok."

"Yıldız transfer hevesi için Beşiktaş'ı ateşe atmam"

“Beşiktaş'a hileli hurdalı hiçbir şey yapmam. Açık ve şeffaf olacağımın sözünü verdim. Yıldız transfer hevesi için Beşiktaş'ı ateşe atmam. Bir futbolcunun iki ay maaşını ödemediğinizde futbolcuların kontratını feshedip gitmeye ve kalan maaşlarını talep etme hakkı var. UEFA'ya verdiğimiz bir söz var. 3 yılda Beşiktaş'ı zarar etmeyen duruma getirmemiz gerekiyor. UEFA bizi Avrupa kupalarından men etse ne olacak? Birkaç hafta sonra sponsorluk anlaşmalarını göreceksiniz.”

"Ceyhun kardeşimiz de bu yüzden gitti. O gittiğinden beri onun işlerini yüklendiğim için huzurunuza çıkamadım. Kendisine teşekkür ediyorum. Çok önemli transferler yaptı. Ailesinin baskısıyla gitti."

"Kazanınca Şenol Güneş, kaybedince Allah belanı versin yönetim"

"Maç 1-0 olunca teşekkürler Şenol Güneş, teşekkürler takım. 1-1 olunca Allah belanı versin yönetim. Böyle olmaz."

Talisca ve Ramos sözleri!

"Talisca'nın kulübüne gerekli müracaatı yaptık, kulübünün cevabı 'Hayır' oldu."

Güncellenme Tarihi : 29.8.2023 16:59

İLGİLİ HABERLER