Gündem
  • 25.11.2021 11:59

AK Parti : CHP artık HDP'nin arka bahçesidir

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Ahmet Özdemir, genel merkezdeki son anket sonuçlarını A Haber canlı yayınında aktardı. Özdemir, muhalefetin erken seçim çağrılarının halkta bir karşılığı olmadığını, vatandaşın istikrar istediğini de söyledi. Özdemir, HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinden yaptığı, '7 ilde hep birlikte miting' çağrısına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Mersin'den başlıyoruz' şeklinde yanıt verdiğini anımsattı, "CHP, HDP'nin arka bahçesidir. Talimatı yerine getiriyor." yorumunda bulundu.

AK Parti Genel Merkezi'ndeki son anketi Kahramanmaraş Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Ahmet Özdemir canlı yayında açıkladı. AK Parti'nin açık ara birinci parti olmayı sürdürdüğünü belirten Özdemir, Cumhur İttifakı'nın ise yüzde 50+1'in üzerinde güçlü ve güvenli bir şekilde ilerlediğini vurguladı. Özdemir, en marjinal şirketlerin bile anket sonuçlarında sonucun değişmediğini, CHP'nin oyunun hiç artmadığını belirtti. Özdemir, CHP-HDP ilişkisine değindi, Selahattin Demirtaş'ın tutuklu bulunduğu cezaevinden yaptığı, '7 ilde ortak miting' çağrısını hatırlattı. Özdemir, Kılıçdaroğlu, 'Talimatı yerine getiriyor." dedi.

Özdemir'in A Haber canlı yayınında yaptığı çarpıcı değerlendirmeler şöyle:

Mesele sadece ekonomi değil. Biden, Türkiye'de var olan unsurları harekete geçireceklerini söyledi. İktidarı alaşağı etmek için bir savaş yürütüyorlar. Türkiye sürekli bir küresel saldırı ile mücadele ediyor, bugün bunun adı ekonomik savaş. Bakın o unsurlardan biri, koronun da sözcülerinden Demirtaş, '7 bölgede halkı ayaklandırın' dedi. Kılıçdaroğlu hemen, 'Mersin'den başlıyoruz' dedi. Talimatı yere getirdi. Küresel operasyonun Türkiye'deki ayakları hemen devreye girdi. Türkiye ne zaman zora sokulmaya çalışsa bunlar hemen bir araya geliyor. Dün 10 milyar dolar bir yatırım ile Türkiye'ye gelindi. Ekim ayında cari ilk kez fazla verdi. Bunun vatandaşa yansımasını engellemek için koro hemen devreye girdi.

"MANİPÜLE ETMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Cumhurbaşkanımız güzel bir sözle ifade eder bunları, 'Tencere, tava hep aynı hava.' der. Şimdi başladılar. İhracata dayalı bir üretim modeli kurduk. Bu iyi sonuçlar veriyor. Bu sonuç 2023'te hayata geçtiğinde bu ülkeyi bir daha kimse durduramayacak, bunun farkındalar. Ellerindeki enstürmanların tamamı ile harekete geçtiler. Medyası olan medyası ile, parasal gücü olan parası ile, siyasal gücü olan siyaset ile, yurt dışındakiler ise algı operasyonu ile ülkenin geldiği güçlü yapıyı vatandaşa yansımadan manipüle etmeye çalışıyorlar.

Güncellenme Tarihi : 25.11.2021 12:13

İLGİLİ HABERLER