Gündem
  • 28.6.2024 21:27

AK Partili eski bakan Betül Sayan Kaya'nın oğlu LGS birincisi oldu!

AK Partili eski bakanın oğlu LGS birincisi oldu! Sosyal medyadan duyurdu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Betül Sayan Kaya'nın oğlu LGS'de Türkiye 1'incisi oldu…

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Betül Sayan Kaya'nın oğlu Ahmet Âkif Kaya, LGS'de Türkiye 1'incisi oldu. Gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Kaya, "Bu gurur verici sevinci bize yaşatan kıymetli oğluma çok teşekkür ediyorum. Bizler her daim ve her koşulda evlatlarımızın yanındayız." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Başkan Dr.  Saliha Okur Gümrükçüoğlu ile Bir Araya Geldi - KADEM
Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlarından Betül Sayan Kaya'nın oğlu Ahmet Âkif Kaya, Liselere Geçiş Sistemi ( Lgs ) sınavında Türkiye 1'incisi oldu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Betül Sayan Kaya, X'teki sosyal medya hesabından oğlunun Lgs'de derece yaptığını duyurdu.

"OĞLUM LGS'DE TÜRKİYE 1'İNCİSİ OLDU"
Oğlu Ahmet Akif ile fotoğrafını paylaşan Kaya, "Oğlum Ahmet Âkif, Lgs'de Türkiye 1'incisi oldu. Bu gurur verici sevinci bize yaşatan kıymetli oğluma çok teşekkür ediyorum. Bizler her daim ve her koşulda evlatlarımızın yanındayız." dedi.

Kaya, paylaşımının devamında, "Tüm evlatlarımıza sağlıklı, huzurlu ve emeklerinin karşılığını aldıkları bir hayat diliyorum. Tüm evlatlarımıza sağlıklı, huzurlu ve emeklerinin karşılığını aldıkları bir hayat diliyorum." ifadelerini kullandı.

LGS SONUÇLARI AÇIKLANDI
Liselere Geçiş Sistemi ( Lgs ) kapsamında 2 Haziran'da yapılan merkezi sınavın sonuçları, "https://www.meb.gov.tr" adresinden açıklandı. LGS kapsamındaki merkezi sınav sonuçlarına göre 352 öğrenci, tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı.

Güncellenme Tarihi : 28.6.2024 21:41

İLGİLİ HABERLER