Asayiş
  • 3.7.2024 12:17

AK Partili eski belediye başkanı sokak ortasında öldürüldü!

AK Partili eski belediye başkanı sokak ortasında öldürüldü!

 Rize'nin Ardeşen ilçesi Tunca Beldesi eski Belde Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz (60), Ardeşen İlçesi'nde Hasan Kumbasar ve arkadaşlarıyla karşılaştı.

Edinilen bilgiye göre ilçe merkezinde eski Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz (60) ile Hasan Kumbasar ve 2 arkadaşı karşılaştı.

Aytemiz ile 3 kişi eskiye dönük yaşanılan husumetten dolayı tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesiyle eski belde belediye başkanı Aytemiz silahla ateş edilerek ağır yaralandı.

Vücuduna 5 kurşun isabet eden Aytemiz olay yerinde hayatını kaybetti.

Aytemiz'i silahla ateş ederek öldüren kimin olduğu tespit çalışmaları sürerken, olayla ilgili Hasan Kumbasar ve 2 kişi gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaymakamlıktan açıklama

Konuyla ilgili açıklama Ardeşen Kaymakamlığı, soruşturma başlatıldığını bildirdi. Yapılan açıklama şöyle:

“Daha önce husumetli oldukları bilinen ve Ardeşen ilçemiz Atatürk Caddesi üzerinde özel bir iş yerinde başlayan tartışma sonucu olayın caddeye taşmasıyla Akbank önünde karşılıklı silahlı çatışmaya dönüşmüş olup, taraflardan Tunca Eski Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz’in ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldığı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı anlaşılmıştır.

Olaya ilişkin Pazar Cumhuriyet Başsavcılığı adli soruşturma başlatmıştır. Şüpheli şahıslar güvenlik güçlerimiz tarafından hızla tespit edilmiş olup iki kişi yakalanmış, bir kişinin yakalanma çalışmaları devam etmektedir.”

Güncellenme Tarihi : 3.7.2024 12:18

İLGİLİ HABERLER