Gündem
  • 29.6.2022 19:59

AK Partili Metin Külünk'ten ses kaydını yayınlayan Sedat Peker'e şiirli cevap

Sedat Peker, AKP'li Metin Külünk'e ait olduğu iddia edilen telefon görüşmesini yayınladı

Gazeteci Nedim Şener ile tartışma yaşayan suç örgütü lideri Sedat Peker, AK Parti'li Metin Külünk ile olduğu iddia edilen telefon görüşmesini yayınladı. Peker, Şener'e yönelik, "Ben senin dediğin gibi bir adam olsaydım Tayyip Bey'in karakutusu Metin Külünk'ün ricası üzerine Biden görüşmesi öncesi videoları durdurmazdım. Bu ses kayıtları da delilimdir" dedi.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Metin Külünk ile olduğu iddia edilen telefon görüşmesini yayınladı.

Peker, dün sosyal medyadan Nedim Şener'in kendisine 'pislik' dediğini belirterek "Bu kelimeyi düzelt" dedi.

Şener ise sosyal medya paylaşımında, "Sana söyledim bir suç örgütü liderinden özür dilemem. @uzuncavus_ Benimli ilgili olmasa da seni öven o üst düzey AK Parti’liyi ben de merak ettim şimdi. Tekrar edeyim sana pislik demedim. Sen suç örgütü liderisin ve mutlaka Türk devletine hesap vereceksin" ifadlerini kullandı.

PEKER, SES KAYITLARINI YAYINLADI

Tartışmanın devamında Sedat Peker, Nedim Şener'i etiketleyerek AKP'li Metin Külünk ile görüşmesine ait olduğunu iddia ettiği ses kayıtları yayınladı.

Peker, 'Deli Çavuş' isimli sosyal medya hesabından yayınladığı ses kaydına, "@nedimsener2010 daha önce senin sadece ismini duymuştum bu yüzden radarıma hiç girmedin. Ancak bu gün itibari ile radarıma girmiş bulunmaktasın. Yazdığın tweetleri okudum. Sana söyleyeceğim tek şey sen psikolojik hastasın. Ergenekon sürecinde ki yükü taşıyamamışsın" ifadelerini kullandı.

Peker, şöyle devam etti: "Ancak üzülme sen doğru adrese geldin. Ben Dr. Sedat seni de tedavi edecem. Ancak bir doktor olarak zamana ihtiyacım var. Senin hastalığın komplike bir durum. Aşırı kaygı, baskı, sonucunda oluşan bir paranoyan olduğun ilk teşhisim. Mutlu olman için günün anlam ve önemine binaen sana özel bir yayın hazırladım. (diğeri hafif kaldır diye.) Ben senin dediğin gibi bir adam olsaydım Tayyip Bey'in karakutusu metin külünk'ün ricası üzerine Biden görüşmesi öncesi videoları durdurmazdım. Bu ses kayıtları da delilimdir. (tedavim devam edecek.)"

"KÜLÜNK, DAMADININ TELEFONUNDAN KONUŞUYOR"

Türkiye İşçi Partisi İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, görüşmeye ilişkin yaptığı paylaşımda, "Metin Külünk damadı Eyüp Gül’ün telefonundan konuşuyor" ifadelerini kullandı.

Görüşmelerde Külünk’ün Peker’e ABD Başkanı Joe Biden ve AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayiyp Erdoğan görüşmesinin ‘önemini’ anlattığı, Peker’in ise Serhat Albayrak ve Berat Albayrak kardeşlere Külünk üzerinden mesaj göndermesi yer alıyor.

Peker, Haziran 2021’de Erdoğan’la ‘helalleşeceğini’ söylediği dokuzuncu videosunu ABD Başkanı Joe Biden ve Erdoğan görüşmesi gerekçesiyle ertelediğini duyurmuştu.

Peker, 18 Ekim 2021’de gazeteci Erk Acarer’e, Külünk tarafından aranarak Biden ve Erdoğan görüşmesi öncesi video yayınlamamasının ‘rica edildiğini’ söylemişti.

Sedat Peker'in telefon görüşmesini yayınlamasının ardından Metin Külünk'ten şiirli paylaşım

Suç örgütü lideri Sedat Peker, AK Parti'li Metin Külünk ile olduğu iddia edilen telefon görüşmesini yayınlamasının ardından Külünk, sosyal medya hesabından şiir paylaştı: "Yüreğine dokunduğumuz her insanı heybemizde sırtlanmak / Verdiğimiz sözde sadık kalmaktır."

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in telefon görüşmesi kaydını yayınlamasının ardından AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Metin Külünk, sosyal medya hesabından şiir paylaştı.

KÜLÜNK ŞİİR PAYLAŞTI

Peker'in paylaşımının ardından Külünk, sosyal medya hesabı Twitter'dan şiir paylaştı.

Külünk'ün paylaştığı şiir şöyle:

"Düşeriz yollara
Avuçlarımız
toprakta NASIR tutmuş avuçlarımız ile

Güneş toplamaya başlarız gün boyu
Ta ki avuçlarımız yoruluncaya dek

Ayın göğsünde uyuyarak
Bir başka sabaha umutlarımızı Nuh’un gemisi eyleyip
Hırcın dalgalarda yorulmuş İnsanlığa koşarız biz

Karanlıkta güneşi taşırız dolu heybelerimizde
Bir bir güneş toplamaktır ödevimiz
Yüreğine dokunduğumuz her insanı heybemizde sırtlanmak
Verdiğimiz sözde SADIK kalmaktır
Bir akılda varolup
Vicdanlarda Ağrı dağı olmaktır"

Güncellenme Tarihi : 29.6.2022 20:06

İLGİLİ HABERLER