Gündem
  • 6.10.2019 23:08

AK Partili vekil isyan etti!.. Emre Belezoğlu FETÖ'den nasıl ceza almaz

Emre Belözoğlu kararına AK Parti'den tepki

FETÖ’nün futbol yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında Emre Belözoğlu hakkında takipsizlik kararı verilmesine AK Parti'den eleştiri geldi. Sıra dışı çıkışları ile bilinen AK Parti Milletvekili Mustafa Yeneroğlu karara çok sert tepki gösterdi..

Emre Belözoğlu FETÖ ile ilgili görsel sonucu

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) futbol yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu hakkında takipsizlik kararı verildi.

Bu karar tartışmalara neden olurken, AK Parti Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, sosyal medya hesabından çok sert eleştiriler yöneltti.

Yeneroğlu, savcılığın Belözoğlu hakkındaki takipsizlik kararından bir bölüm paylaşarak, “Suçun manevi unsurunun tespit edilememiş olması sebebiyle kovuşturmaya yer olmadığı kararı, kudretli olmayan her bir vatandaşımız için de geçerlidir.” yorumunda bulundu.

Mahkemenin gerekçeli kararında, Emre Belözoğlu’nun 2013 yılına kadar örgüte bağışta bulunsa da sonraki süreçte "sempati ve iltisak boyutunda kaldığı" belirtiliyordu.

Güncellenme Tarihi : 6.10.2019 23:18

İLGİLİ HABERLER