Gündem
  • 11.6.2018 10:13

"AK Parti'nin rakibi yoktur"

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, ''Karşımızdakilerin Türkiye'yi yönetecek bir iradesinin ve vizyonunun olmadığı ortaya çıktı. AK Parti sadece kendisiyle yarışan bir partidir. AK Parti'nin rakibi yoktur" dedi.

ADANA

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa Bulvarı'ndaki AK Parti Adana milletvekili adayı Muhammed Aksoy'un seçim bürosunda düzenlenen sahur programının ardından yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimlere kısa bir süre kaldığını anımsattı.

"AK PARTİ'NİN RAKİBİ YOKTUR"

Bu kısa zamanda herkesin ne söylediğinin artık anlaşıldığını dile getiren Çelik, ''Karşımızdakilerin Türkiye'yi yönetecek bir iradesinin ve vizyonunun olmadığı ortaya çıktı. AK Parti sadece kendisiyle yarışan bir partidir. AK Parti'nin rakibi yoktur. AK Parti'nin rakibi ancak kendi rekorlarını kırarak var. Şimdi Cumhurbaşkanımızın karşısında aday olanların üç, dört tane aday olduğuna bakmayın. Karşımızda aday yok, tek bir lobi var. Bir tarafta Türkiye için projeler gerçekleştirmiş Cumhurbaşkanımız, öbür tarafta da 'ben projeleri engellerim' diyen bir yıkım lobisi var' diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 11.6.2018 10:14

İLGİLİ HABERLER