Spor
  • 12.12.2020 09:59

Ali Akman için Galatasaray ve Fenerbahçe yarışıyor

Galatasaray'ın Ali Akman teklifi ortaya çıktı! Fenerbahçe de istiyor

Bursasporlu Ali Akman için Galatasaray ve Fenerbahçe kıyasıya bir transfer yarışı içerisinde bulunuyor. Sarı-Kırmızılılar, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 18 yaşındaki genç futbolcu için flaş bir karar aldı.

Fenerbahçe ve Galatasaray, Mert Hakan Yandaş transferinin ardından bir isim daha için karşı karşıya geldi.

İKİNCİ MERT HAKAN SAVAŞI 

Galatasaray sezon başında Mert Hakan'la anlaşmış ancak son anda devreye giren Fenerbahçe, milli futbolcuyu Sarı-Kırmızılılar'ın elinden kapmıştı.

İki ezeli rakip şimdi de Bursaspor'un genç yıldızı Ali Akman için kıyasıya bir rekabet içinde...

Transfer bütçesini ocak ayına saklayan Galatasaray, Ali Akman transferinde elini çabuk tutmak istiyor.

DEVRE ARASI TEKLİF YAPILACAK 

Sarı-Kırmızılılar, Falcao'nun sık sık sakatlanmasından dolayı Diagne'nin yanına bir golcü daha katmak istiyor.Fotomaç'ın haberine göre; Teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla talep ettiği Ali Akman için devre arasında Bursaspor'un kapısı çalınacak.Sezon sonu boşa çıkacak genç golcüyü yurt dışına kaptırmak istemeyen Cimbom, Ali'yi parlatıp ileriki sezonlarda yüksek bonservis bedeliyle göndermeyi hedefliyor.

ÇİFT SANTRFOR OYNAR 

İmparator'un ileri uçta pres yapabilen yırtıcı bir forvet istediği biliniyor.Takımın zaman zaman çift santrfor oynayacağı dönemde Ali'nin, Diagne veya Falcao'nun yanında yer alabileceği düşünülüyor.Bursaspor'da A takım formasını geçen sezon terletmeye başlayan Ali; 25 maçta 4 gol, 1 asistle oynamıştı.

10 MİLYON TL 

Bu sezon 11'in değişilmez ismi olan genç santrfor henüz 13 maçta 8 kez fileleri sarsıp, 3 de asist yaptı.Yönetimin, genç golcü için 10 milyon TL'yi gözden çıkardığı da öğrenildi.

Sezon sonu boşa çıkacak Ali Akman'dan Bursaspor'un da para kazanmaya sıcak baktığı kaydedildi.

 

 

Güncellenme Tarihi : 12.12.2020 10:04

İLGİLİ HABERLER