Asayiş
  • 8.11.2005 20:21

ALKOLLÜ BABA ÇOCUĞUNU KESMEYE KALKTI...

İBRAHİM KILINÇ
AYDIN (İHA) - Aydın merkez Kızılcaköy'de bir baba alkol aldıktan sonra muhtarlık binasında 2 yaşındaki çocuğunu muhtarlık binasında ihtiyar heyetinin önünde kesmeye kalktı. Küçük çocuk, köy muhtarı ve azalar tarafından öfkeli babanın elinden kurtarıldı.


Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz yıl hırsızlara karşı zeytin nöbeti bekleyen ve bu şekilde köylülerle birlikte kameralara görüntü veren F.A. (34) aradan birkaç gün sonra zeytin çalmak suçundan jandarma tarafından yakalanıp gözaltına alınınca çok sayıda televizyon kanalının ana haber bültenlerinde haber konusu oldu.

Aynı görüntülerin Almanya'da oturan F.A.'nın yakınları tarafından da izlenmesi üzerine yakınları F.A.'ya telefon açıp kınadı. Yaşanan olaylardan ve kendisinin gazete ve televizyonlarda çıkmasından köy muhtarlığını sorumlu tutan F.A. dün akşam saatlerinde alkol aldıktan sonra 2 yaşındaki çocuğu S.F.A.'yı da yanına alarak muhtarlığa geldi.

Bu sırada toplantı halinde olan ihtiyar heyetine bağıran F.A. çocuğunu masanın üzerine yatırıp boğazına bıçak dayayarak keseceğini söyledi. Çıkan haberlerden muhtarlığı sorumlu tuttuğunu belirten F.A. yine muhtar ve azalar tarafından sakinleştirilerek çocuğu elinden alındı. F.A. daha sonra köye çağrılan jandarma ekiplerine teslim edildi.

 
Adliyeye sevk edilen F.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:42

İLGİLİ HABERLER