ALMAN POPSTAR YARIŞMASININ DİĞER GALİBİ TÜRBAN TAKMAK İSTİYOR
Alman özel televizyon kanalı Pro-7 tarafından düzenlenen ''Pop Star'' yarışmasını kazanarak Türk kızı Bahar Kızıl ve Alman Mandy ile birlikte 3 kişilik ''Monrose'' adlı grubu kurma hakkını kazanan Fas kökenli Senna, gelecekte kendisinin de türban takmak istediğini söyledi.Bahar ve Mandy ile birlikte Bild am Sonntag gazetesine konuşan Senna, annesinin türban takmasından gurur duyduğunu belirterek, ''Zamanı geldiğinde, Allah izin verirse ben de türban takarım. Bu, gelecek yıl da olabilir'' dedi.
Müslüman kızların kimsenin zorlaması olmadan türban takmalarını çok güzel bulduğunu ifade eden Senna, İslamiyet'i sevdiğini, günde 5 vakit namaz kıldığını ve inancının kendisine güç verdiğini söyledi.
Senna, yeni kuracakları müzik grubunda hiçbir zaman çıplak fotoğraflarla poz vermeyeceklerini ve kariyerleri için çıplak poz vermeyen ilk genç kız müzik grubunu oluşturacaklarını kaydetti.
Bahar da, kariyerlerinde başarılı olmaları için çok dikkat etmeleri ve kime güveneceklerini bilmeleri gerektiğini belirtti.
''Kendileri için kariyerlerinin mi, yoksa erkek arkadaşlarının mı daha önemli olduğu'' sorusuna karşılık Bahar, ''Uzun bir zaman evde olamayacağımızı biliyorlar. Bu, onlar için ağır bir sınav olacak'' dedi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:56