Spor
  • 17.9.2024 14:26

Altay Bayındır isyan etti: 'Sadece oynamak istiyorum'

Geçen sezon Fenerbahçe'den, Premier Lig ekiplerinden Manchester United'a transfer olan kaleci Altay Bayındır, bir sezon boyunca sadece bir kere forma giymişti. Önceki açıklamalarda bulunan genç kaleci süre alamadığı için adeta isyan etti. İşte detaylar.

KOCA SEZONDA TEK BİR ŞANS 
26 yaşındaki genç kaleci Geçtiğimiz sezon FA Kupası'nda Newport County'ye karşı alınan 4-2'lik galibiyette bir kez 11'de forma giymişti. United'da süre almakta zorlanan file bekçisi açıklamalarda bulundu.

İSYAN ETTİ 
'United Review'a röportaj veren sonunda isyan etti. Sık sık forma beklediğini dile getiren Altay Bayındır'ın açıklamalarından satır başları şöyle; * Oynamak tabii ki önemli çünkü, oyunda kendinizi gösterirseniz. Herkes bunu görebilir. Tabii ki sıkı çalışmanız ve kendinizi antrenmanda göstermeniz gerekir. Ama bunlar iki farklı şey. Ne demek istediğimi anlıyor musunuz? Kendinizi oyunda ve sahada göstermeniz gerekir.

'NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLIYOR MUSUNUZ?'

"Oynamak tabii ki önemli çünkü, oyunda kendinizi gösterirseniz. Herkes bunu görebilir. Tabii ki sıkı çalışmanız ve kendinizi antrenmanda göstermeniz gerekir. Ama bunlar iki farklı şey. Ne demek istediğimi anlıyor musunuz? Kendinizi oyunda ve sahada göstermeniz gerekir."

'BENİM İÇİN YETERLİ DEĞİL'

"Geçen yıl uzun bir süre şans bulamadım, sadece bir maç oynadım. Bu benim kişiliğim için yeterli değil ama hayatta her şey olabilir. Sadece odaklanmanız gerekir. Çok çalışmanız gerekir ve bu hayatta her şey değişebilir."

 

HER ZAMAN BİR SONRAKİ ADIM

'HER ZAMAN BİR SONRAKİ ADIM'

"Her maça hazır olmanız gerekiyor. Çünkü yıl içinde çok sayıda maçımız var ve ne yaptığınızın bir önemi yok. Kötü oynayabilirsiniz, bitti. İyi oynayabilirsiniz, bitti. Bir sonraki adım, bir sonraki adım, her zaman bir sonraki adım. Ben böyle düşünüyorum ve her zaman çok çalışacağım."

Güncellenme Tarihi : 17.9.2024 14:29

İLGİLİ HABERLER