Dünya
  • 13.2.2023 15:19

Amerikan Hava Kuvvetleri tanımlanamayan 3 cisimi düşürdü.. Dünyada UFO paniği çıktı

Dünya UFO alarmında

Sekizgen tanımlanamayan cisim vuruldu: Kaynağını bilmiyoruz! ABD, Kanada, Çin...

ABD başta olmak üzere tüm dünyada UFO ihbarları arttı. ABD savaş uçakları F-22 ve F-16'lar üst üste 3. kez tanımlanamayan cisim vurdu. Michigan Valisi Whitmer, ABD ordusunun Kuzey Amerika hava sahasında sekizgen yapılı tanımlanamayan uçan obje UFO'yu Huron Gölü üzerinde düşürdüğünü belirtti. Öte yandan Pentagon'un UFO'larla ilgili bir basın açıklaması ile bilgilerin paylaşılacağını duyurması heyecan zirvede

Dünya UFO alarmında SON DAKİKA! Sekizgen tanımlanamayan cisim vuruldu: Kaynağını bilmiyoruz! ABD, Kanada, Çin...

ABD Hava Kuvvetleri, Kuzey Amerika üzerinde üç adet UFO'yu düşürdü. Pentagon vurulan son 2 nesnenin Çin balonuna benzemediğini ifade ederken, tanımlanamayan cismin nasıl havada kaldığı ve kaynağının ne olduğunun bilinmediği ifade edildi.

'TANIMLANAMAYAN' CİSİMLER ÇİN BALONU DEĞİL

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) vurulan cisimlerin Çin balonuna pek benzemediğini fakat Çin malı olduğundan şüphelendiklerini açıkladı.

Michigan Valisi Gretchen Whitmer, ABD ordusunun Kuzey Amerika hava sahasında UFO'yu, Huron Gölü üzerinde düşürüldüğünü belirtti.

Vali Whitmer, "Hızlı ve güvenli bir şekilde düşürdük" açıklamasını yaptı.

TANIMLANAMAYAN CİSİM 'SEKİZGEN' YAPILI

Tanımlanamayan uzan objenin üzerinde teller olan "sekizgen bir yapı olduğu" belirtildi. The Guardian'ın aktardığına göre Cumartesi günü Montana eyaleti üzerinde görülen objeyle aynı olduğu konuşuluyor.

Pentagon, tanımlanamayan objenin ABD askeri üsleri yakınlarında dolaştığını ve sivil havacılığa tehdit oluşturduğunu belirtti. Pentagon ayrıca objenin potansiyel olarak izleme için kullanılıyor olabileceğini vurguladı.

Huron Gölü'nün sularının çok soğuk olduğu için düşürülen objenin parçalarının özel dalış ekipmanlarına sahip ordu personeli çıkarılacağı ifade edildi.

ABD'Lİ GENERAL: NASIL HAVADA KALIYORLAR BİLMİYORUZ

General Glen VanHerck, son üç objenin ne olduğunu, nasıl havada kaldığını ve nereden geldiğini bilmediklerini söyledi.

Cuma günü, Alaska kıyısının açıklarında küçük bir araba boyutlarında olan bir obje düşürülmüştü. Cumartesi günü de Yukon, Kanada üzerindeki bir obje ABD hava araçları tarafından indirildi.

Reuters'a konuşan bir savunma kaynağı, ordunun bu objelerin uzaydan geldiğine dair bir kanıt görmediğini söyledi.

ÇİN: UFO TESPİT ETTİK

Tüm bunların ardından Çin, Qingdao yakınlarında bir UFO tespit edildiğini ve onu düşürmeye hazırlanıldığını ifade etti.

ABD UFO'LARLA İLGİLİ BİLGİLERİ PAYLAŞACAK

ABD'den dikkat çeken bir UFO (tanımlanamayan cisim) açıklaması geldi. Kısa süre içerisinde Pentagon'un bir basın toplantısı ile düşürülen UFO'larla ilgili bilgilerin paylaşılacağını açıkladı.

KANADA: SİLİNDİR ŞEKLİNDE CİSİM DÜŞÜRDÜK

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, ilk olarak Cumartesi günü Kuzey Yukon Bölgesi'nde tanımlanamayan cismin düşürüldüğünü ve enkazın bulunup analiz edileceğini söyledi.

Kanada Savunma Bakanı Anita Anand, silindir şeklinde olduğunu söylediği nesnenin kökeni hakkında yorum yapmayı reddetti.

'KAYNAĞINI BİLMİYORUZ'

Kanada Savunma Bakanı Anita Anand UFO'nun 12 bin metreden daha yüksek bir irtifada bulunduğunu ve sivil uçuşların güvenliği için bir tehdit oluşturduğunu söyledi.

URUGUAY: UFO'LAR İÇİN MÜFETTİŞ GÖNDERDİK

Son olarak da Uruguay Hava Kuvvetleri, 10 Şubat gecesi gökyüzünde yanıp sönen ışıklar olduğuna dair ihbarlar olduğunu ve soruşturma başlatarak bölgeye müfettişler gönderdiğini açıkladı.

ELON MUSK'TAN UFO PAYLAŞIMI

TESLA CEO'su Elon Musk'tan, dünya çapında artan UFO ihbarlarının ardından UFO paylaşımı yaptı.

Musk konuya espirili yaklaşarak, "Endişelenmeyin, sadece birkaç arkadaşım uğradı..." ifadeleri kullandı.

Güncellenme Tarihi : 13.2.2023 15:33

İLGİLİ HABERLER