Yaşam
  • 16.7.2024 17:44

Anant Ambani ile Radhika Merchant'in 5 ay süren düğünü nihayet bitti.. 150 milyon dolar

Hintli milyarderlerinin çocukları; Anant Ambani ile Radhika Merchant, 5 ay süren, dünyaca ünlü şarkıcıların konser verdiği düğün öncesi eğlencenin sonunda evlendi. 132 - 156 milyon dolarlık düğüne birçok ünlü kişi katıldı..

Hindistan'ın en zengin, dünyanın sayılı zenginlerinden Mukesh Ambani'nin oğlu Anant Ambani ile bir diğer milyarder Viren Merchant'in kızı Radhika Merchant evlendi.
Anant Ambani ile Radhika Merchant; 5 ay süren, dünyaca ünlü şarkıcıların konser verdiği düğün öncesi kutlamaların ardından binlerce konuğun önünde "Mutluluğa evet" dedi.

DÜĞÜNE YERLİ YABANCI PEK ÇOK ÜNLÜ İSİM KATILDI

Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Nick Jonas, Priyanka Chopra, İngiltere eski başbakanları Tony Blair ile Boris Johnson, yıldızlarla dolu etkinliğe katılmak için Mumbai'ye giden ünlü isimlerden sadece birkaçı.

Düğüne ayrıca, Rajinikanth ve Sanjay Dutt gibi Bollywood yıldızlarından eski başkan Ram Nath Kovind'e, çeşitli eyaletlerin başbakanlarına ve ülkenin saygı duyulan kriket takımının sayısız üyesine kadar Hindistan eğlence, spor, iş ve siyaset dünyasının ünlü isimleri de katıldı.

Ambani ailesinin Beş aylık düğün bitti: Yakasında servet taşıdı
Hintli milyarder aile Ambani'nin dillere destan düğünü dün akşam sona erdi.

Anant Ambani, nişanlısı Radhika Merchant ile nişanlandığını 2022'de duyurmuştu, ancak aşk hikayeleri çok daha uzun zaman önce başladı. 2018'de Instagram'da ilk fotoğraflarını paylaşan çiftin çocukluktan beri arkadaş olduğu söyleniyor, Radhika hem 2018'de Isha Ambani-Anand Piramal'ın düğününe hem de 2019'da Akash Ambani-Shloka Mehta'nın düğününe katıldı. 

Anant Ambani, Hindistan'ın en zengin kişisi Mukesh Ambani'nin ve eşi Nita Ambani'nin oğluyken, Radhika, iş adamı Viren Merchant ve eşi Shaila Merchant'ın kızıdır. Her iki aile de akıl almaz servetlere sahiptir. Dolayısıyla dün akşam gerçekleşen etkinlik, dünyanın gördüğü en gösterişli Hint modası ve kaliteli mücevherlerle dolu bir düğün.

Nişanlanmalarından bu yana, sosyal medyada düğün öncesi kutlamalarının ayrıntılı serisini giderek artan sayıda kişi hevesle takip etti. Bir dizi göz alıcı etkinlik, iş, teknoloji, ünlü ve Bollywood'un ünlülerinin mutlu çifti kutlamak için bir araya gelmesini sağladı ve her buluşma bir öncekinden daha görkemli oldu.

Mart ayında Jamnagar'da düzenlenen ve cam sarayların, özel yapım Versace ve Rihanna'nın yer aldığı üç günlük etkinlikten, Mayıs ayında İtalya'dan Güney Fransa'ya düzenlenen ve Backstreet Boy'un en sevilen şarkılarını söylediği lüks yolculuğa ve geçen hafta Justin Bieber'ın sangeet töreninde yaptığı performansa kadar , aile düğün kutlaması için çıtayı yükseltti .

Jio World Centre'da düzenlenen düğün üç gün sürdü ve dördüncü bir etkinliğin daha yapılacağına dair söylentiler var. Her etkinlik için farklı kıyafet kuralları uygulanacak.

Tasarımcı Abu Jani Sandeep Khosla'nın Instagram'da paylaştığı fotoğrafta, Ambani ailesi şeftali, turuncu ve altın tonlarındaki zarif ve gösterişli özel tasarımlarını giyerek toplu fotoğraf çektirdi.

Damat'ın kız kardeşi Isha Ambani ve Nita Ambani'nin bireysel portreleri, her kıyafette Zardozi el işlemelerini ve ışıltılı Swarovski kristallerini sergiledi ve nefes kesici güzellikteki mücevherlerle eşleştirildi. Isha'nın kolyesi, narin kelebek ve çiçek silüetlerinin içine yerleştirilmiş, dikkat çekici bir dizi nadir renkli elmas içeriyordu.

Radhika'nın stilisti Rhea Kapoor, Abu Sandeep'in 'Panetar' yorumunu giyen ışıltılı gelinin fotoğraflarını ilk olarak paylaştı - gelinlerin kırmızı ve beyaz giydiği Gujarati geleneği. Rhadika'nın Fildişi takımı, çıkarılabilir bir kuyruğu olan bir ghagra, 5 metrelik bir baş duvağı ve bir mendil omuz dupatta içeriyordu. Parıldayan kırmızı bordürlerle ghagra, değerli taşlar ve pullarla süslenmiş olağanüstü Naqshi, Saadi ve Zardozi nakışlarını sergiliyordu.

KARDASHİAN KARDEŞLER DE DÜĞÜNDEYDİ
Kim ve Khloe Kardashian, Manish Maholtra'nın özel yapım lehengalarıyla geldi. Bu lehengalar, cesur kırmızı ve zarif fildişi renkleriyle çarpıcı bir kontrast oluşturuyor ve ışıldayan elmaslarla süslüydü.

Ananya Panday, Khushi Kapoor ve Shanaya Kapoor, blok renklerin ve hayvan desenlerinin etkileyici bir lehenga görünümü yarattığını kanıtladılar.

Nick Jonas ile dans eden Pryianka Chopra, gecenin baraat töreninin tadını çıkarırken, göz alıcı güneş sarısı bir kıyafet giydi.

DESPACİTO'YU SÖYLEDİ
Luis Fonsi, damat baraatında konuklar için performans sergilerken kutlamalar tam anlamıyla başlamıştı. Luis, Rihanna, Backstreet Boys, Katy Perry ve Justin Bieber gibi önceki düğün öncesi kutlamalardan etkileyici bir performansçı kadrosuna katıldı.

Eski İngiltere Başbakanları Boris Johnson ve Tony Blair, düğün kutlamalarının ilk gününe davet edilen konuklar arasındaydı, ancak hem Cumartesi günü yapılacak ilahi kutsama töreni hem de Pazar günü yapılacak düğün resepsiyonu için sonraki iki gün için konuk listesi etrafında beklentiler artmaya devam ediyor. Kutlamalar kapanana kadar Mumbai'de gelin ve damat partisine yer açmak için geçici trafik önlemleri alındı ​​ve ana yollar günde birkaç saat kapatıldı.

KUĞU TEKNEYLE NEHİRDE GELDİ
Gelin, mekana muhteşem bir şekilde geldi, olağanüstü kuğu şeklindeki bir teknede kapalı nehirde zarifçe gezindi. Jio World Centre, Ambani ailesi tarafından minyatür bir Hindistan hissi verecek şekilde özel olarak dönüştürülmüştü; mekanın içine dükkan cepheleri ve sokaklar inşa edilmişti ve düğünün gerçeküstü ortamına neredeyse bir tema parkı hissi katılmıştı.

AMBANİ AİLESİNİN KÖPEĞİ DE GELDİ
Gelin kesinlikle sahnenin merkezinde yer alırken, Ambani ailesinin golden retriever cinsi köpeği, allık pembesi tüyleriyle özellikle çekici görünüyordu ve kutlamaların tadını çıkardığı açıkça görülüyordu.

Ambani ailesinin zümrütlere olan düşkünlüğünün bir göstergesi olarak Anant Ambani, kız kardeşi ve yengesiyle yürürken olağanüstü bir zenginlik gösterisinde bulundu; gösterişli bir zümrüt ve elmas kolyenin yanı sıra, inanılmaz büyüklükte kare bir kabaşon zümrüt içeren yüksek mücevherli bir Cartier broşu taktı.

GELİNLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ
Radhika, evliliğinin ardından ailesiyle yaptığı resmi veda partisi Vidaai'de, Manish Malhotra imzalı zarif bir haute couture kıyafeti giyerek cuma kutlamalarını sonlandırırken, konuklar ve sosyal medya ertesi günkü kutlamaları bekliyor.

Bayan Radhika Ambani olarak ilk gecesinde, gelin, sıra dışı bir topluluk yaratmak için Hintli sanatçı ve heykeltıraş Jayasri Burman ile işbirliği yapan Abu Jani Sandeep Khosla haute couture'ü giydi. On iki elle boyanmış panel, çiftin birliğine, insanlıklarındaki ilahiliğe ve damadın uğurlu fil de dahil olmak üzere hayvanlara olan sevgisine atıfta bulunan anlamlı figüratif motiflere sahiptir. Nakış gerçek altınla parlıyor ve bir payet deniziyle ışıldıyor.

Kim ve Khloe Kardashian hafta sonundaki ikinci görünümlerini gerçekleştirdiler, iki ton pembe giydiler ve elmaslarla süslendiler. ABD merkezli tasarımcı Lorraine Schwartz, Kim'in taktığı olağanüstü elmas kolyeyi, küpeleri, mang tikka ve nath'ı tasarladı ve ten rengi lehengası Tarun Tahiliani'nin bir haute couture tasarımıydı.

Akşamın ilerleyen saatlerinde Kim, yine kırmızı bir kıyafet giydi ve Julia Hackman Chafé'ye , muhteşem bir başlık, el mücevheri, küpeler ve yüzükten oluşan, Lorraine Schwartz zümrütlerinden oluşan muhteşem bir set seçtiğini anlattı.

Bollywood yıldızı Ananya Pandey, Shubh Aashirvaad kutlamalarına vardığında her açıdan Hint prensesi gibi görünüyordu. Narin nane kıyafeti, pastel işlemeler ve narin boncuklarla süslenmiş şekerli bir zevkti. Zarif incilerden oluşan bir saçakla süslenmiş boynunu şık bir elmas gerdanlık süslüyordu.

Düğün kutlamalarında şimdiye kadar gördüğümüz birkaç koyu tonlu kıyafetten birinde, Rashmika Mandanna, ışıltılı gümüş boncuklar ve pullarla lacivert bir takımla öne çıktı. Rashmika'nın saçları, son bir dokunuş olarak tamamen taze çiçeklerle süslenmiş, düzgün bir topuz halinde geriye doğru toplanmıştı.

Oyuncu Alia Bhatt, çiftin düğününde giydiği canlı kırmızıya kıyasla kutlamaların ikinci gecesi için daha sakin bir kıyafet seçti, ancak mücevherleri nötr tonlardaki lehengasına bolca drama kattı. Tüm dekoltesini süsleyen sıra dışı bir elmas kolye takan Alia, görünümü tamamlamak için uyumlu küpeler ve bilezik yığınları ekledi.

BAŞKAN DA ORADAYDI
Belki de Ambani düğününün kültürel ve tarihi önemini gösteren Başbakan Narendra Modi, çiftin Shubh Aashirvaad törenine kutsamalarını sunmak için geldi. Başbakan, yeni evlileri kutsamadan ve gelin ve damadın ebeveynlerini selamlamadan önce çıplak ayakla sahneye çıktı. 

Radhika Ambani, düğün kutlamalarının son gecesi için Dolce&Gabbana Alta Moda Sardegna 2024 ve özel Anamika Khanna couture'ü, ışıltılı altın rengi korseli bir korsajla giydi. Radhika, gelinliği, armut biçimli taşların bir önlük-kolye silüetine zarifçe yerleştirildiği ve ışıltılı bilezik yığınlarının sergilendiği sansasyonel bir elmas setiyle eşleştirdi.

Final gecesi kutlamaları için Nita Ambani, özel Manish Malhotra el işlemeli sari seçti. Elmaslara olan sevgisini, uyumlu küpeler ve bileziklerle birlikte muhteşem bir elmas kolye takarak paylaştı.

GELİN - KAYNANA FOTOĞRAFLARI
Çiftin kutlamalarının sonunda, Radhika'nın şimdiki annesi ve yengeleriyle birlikte zarif bir portresi yayınlanıyor ve son birkaç günün sıra dışı modasını ve güzel mücevherlerini özetliyor. Daha önce buna benzer bir düğün görmedik ve bir daha asla göremeyeceğimizi düşünüyoruz.

DAMADIN BROŞÜ 720 KARAT

Anant Ambani dün akşamın kutlamasına Heeramaneck& Son imzalı 720 karatlık Zambian zümrüdü broşu ile katıldı.

patronlardunyasi.com

Güncellenme Tarihi : 16.7.2024 18:01

İLGİLİ HABERLER