Spor
  • 11.1.2024 12:35

Ancelotti: Arda Güler, Real Madrid için çok önemli bir oyuncu olacak!

Suudi Arabistan'da oynanan İspanya Süper Kupa yarı finalinde Madrid derbisi yaşandı. Real Madrid, Atletico Madrid'i uzatmalarda 5-3 devirirken milli yıldızımız Arda Güler de 112. dakikada oyuna dahil oldu. Eflatun-Beyazlılar'ın teknik direktörü Carlo Ancelotti de maçın ardından 18 yaşındaki gururumuzla ilgili maçın ardından övgü dolu sözler sarfetti.

İspanya Süper Kupa yarı finalinde Madrid derbisi oynadı. Milli futbolcu Arda Güler'li Real Madrid ile Atletico Madrid dev maçta kozlarını paylaştı. Gol düellosu şeklinde geçen ve Al Awwal Park at King Saund University Stadyumu'nda oynanan mücadele nefesleri kesti.

Karşılaşmanın son düdüğüyle beraber gözler Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'ye çevrildi. İtalyan teknik adamın, Arda Güler'le ilgili konuşup konuşmayacağı merak konusuydu.

 

Carlo Ancelotti: Arda Güler, Real Madrid için çok önemli bir oyuncu olacak

 

'Ailesine müteşekkiriz'

Tecrübeli hoca, Arda Güler'e yine övgüler yağdırdı. İşte Ancelotti'nin, genç yıldızımızla ilgili sözleri 👇

Arda Güler, 6 ay sakatlıkla uğraştı ve şu anda çok iyi gidiyor. Arda Güler gibi müthiş bir yeteneğin Real Madrid'de olmasından dolayı çok mutluyuz. Sabırlı olalım. Hiç zorlamaya gerek yok. Arda Güler yeteneğini gösterecektir. Adaptasyon süreci var. Müthiş bir kalitesi var. Real Madrid için çok önemli oyuncu olacak. Yetenek genetik işidir. Anne ve babasına bu yüzden dolayı müteşekkiriz.


 

Güncellenme Tarihi : 11.1.2024 12:37

İLGİLİ HABERLER