Asayiş
  • 28.8.2004 00:31

ANKARA'DA CİNNET GEÇİREN BABA DEHŞET SAÇTI

BAYAZIT CEBECİ
ANKARA  - Ankara'da cinnet geçiren bir kişi, eşini bıçakladıktan sonra 8 aylık oğlunun boğazına bıçak dayayarak, saatlerce evinden dışarı çıkmadı.


Alınan bilgiye göre olay, Yenimahalle İlçesi Çiğdemtepe Mahallesi Selin Caddesi 279 numarada meydana geldi. İnşaat işçisi Ramazan Şahin (27), kendisini cinlerin bastığını iddia ederek cinnet geçirdi.

Eşi Aynur Şahin'i bıçaklayan Ramazan Şahin, daha sonra 8 aylık oğlunun boğazına bıçak dayayarak evine kapandı. Yaralı olarak kendisini dışarı atan Aynur Şahin ambulansla Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen emniyet güçleri evin etrafını güvenlik şeridiyle çevirdi. Ramazan Şahin'in gazeteci istemesi üzerine, basın mensupları gecekondunun kapısına kadar yaklaştılar ve Şahin'in dışarı çıkarak sorunlarını anlatmasını istediler.

Ancak Şahin gazetecilerin isteğini geri çevirdi. Bunun üzerine olay yerine psikolog çağrıldı. Numune Hastanesi'nden gelen bir psikolog, Şahin'i ikna için uzun süre çalıştı. 3 saat süren çalışmalar neticesinde Şahin ikna edildi. 8 aylık oğlu Murat Şahin polis tarafından yakınlarına teslim edildi. Ramazan Şahin ise polislerin basın mensuplarını uzaklaştırmasının ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.


Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:49

İLGİLİ HABERLER