Asayiş
  • 2.11.2023 17:52

Annesini 8 yerinden bıçaklayan sanığın ifadesi kan dondurdu

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen İ.A. (33) annesi F.A.'yı (56) 8 yerinden bıçaklayarak yaraladı. Oğlunun elinden zor kurtulan F.A. kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, annesini yaralayan sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. "Buradan çıktığım ilk an annemi öldüreceğim. Acıma duygum yok." diyen İ.A.'nın sözleri sonrası mahkeme salonu adeta buz kesti. İşte detaylar...

Annesini 8 yerinden bıçaklayan sanığın mahkemedeki ifadesi kan dondurdu: Buradan çıktığım an…

Öz annesini 8 yerinden bıçaklayan İ. A., olay günü uyuşturucu kullandığını belirterek savcılıkta şunları söyledi; "Olay günü aldığım uyuşturucunun etkisindeydim. Anneme Allah istedi, Allah rızası için yapıyorum. O annem değil bir şeytan. Onu defalarca bıçakladım. Sonra dışarıya kaçtı. Savcılıktan çıktıktan sonra onu öldüreceğim. Acıma duygum yok. Pişmanlığım da yok. Zevkle yaptım" dediği öğrenildi.

Öz evladı tarafından defalarca bıçaklandığını söyleyerek; "Oğlum kendi Mehdi olduğunu söyledi. İkindi ezanı okunduğunu, sen namaz kılmadın, sen benim annem değilsin, sen kimsin, seni keseceğim, öldüreceğim. Şeytansın sen diyerek beni bıçaklamaya başladı. Şayet kaçmasaydım beni evin içerisinde öldürecekti" diye ifade verdi.

HİÇ BİR ŞEYİ HATIRLAMIYORUM

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde tutuklu olarak yargılanan ve olaydan 6 ay sonra ilk kez hakim karşısına çıkan İ. A., olay günü hiçbir şeyi hatırlamadığını belirterek; "Olay günü aşırı derecede uyuşturucu almıştım ve krize girmiştim. Böyle bir suçtan dolayı karşınıza çıkmaktan çok pişmanım ve utanç duyuyorum. Seni tanımıyorum, şeytansın, Mehdi gibi şeyleri de söylediğimi hatırlamıyorum. Allah istedi, diye bir şey de demedim. Tahliyemi istiyorum" dedi.

ÖZ OĞLUNDAN DAVACI OLMADI

Mağdur sıfatıyla ilk kez mağdur sıfatıyla duruşmaya katılan anne F. A.; "Kendisi benim oğlum olur. Olay akşamı aşırı derecede uyuşturucu kullanmış. Bu olayı bilinçli olarak yapmamıştır. Savcılıkta verdiğim ifadem doğrudur. Bana şeytansın, Allah'ın emri yaptım, sen benim annem değilsin gibi cümleleri kurdu.Kendisinden davacı değilim. Her şeyi uyuşturucunun etkisi altında yaptığını tahmin ediyorum. Olaydan kaçarak kurtuldum. Belki de ölecektim, onu bilemem ama yaşananlar bunlar" diyerek başından geçenleri anlattı. Duruşma Adli Tıp Kurumundan gelecek olacak olan raporun beklenmesi için Ocak 2024 tarihine ertelendi.

Güncellenme Tarihi : 3.11.2023 00:13

İLGİLİ HABERLER